"Стягла спіднє": актор із кліпу Кеті Перрі звинуватив її в домаганнях

13 серпня 2019, 13:33

Біда не приходить сама - у правдивості цієї приказки тепер переконалася співачка Кеті Перрі. Нещодавно суд визнав її винною у плагіаті та звелів виплатити понад півмільйона доларів. А тепер артистці закидають сексуальне домагання.

Скандальну заяву зробив 38-річна модель на ім'я Джон Клосс. У 2010-му році він знявся в Кетіному кліпі "Teenage Dream".

Про це пише NME.

 
Кеті Перрі закидають домагання

У своєму Instagram Джон розказав про принизливий інцидент, який стався з ним згодом на одній із вечірок. Зі слів чоловіка, Кеті Перрі у буквальному сенсі оголила його перед присутніми.

"...Коли я її побачив, ми обійнялися, і вона мені все ще дуже подобалася. Але коли я обернувся, щоби представити їй мого друга, вона стягла мої спортивки Adidas і спідню білизну, щоби показати кільком своїм друзям та натовпу навколо нас мій пеніс", - написав Клосс.

 
Джон Клосс працює моделлю і колись знявся у кліпі співачки (на фото він з Гайді Клум)

"Я розказую це лише тому, що зараз наша культура cтарається довести те, що наділені владою чоловіки - збоченці. Але жінки, наділені владою - огидні не менше", - пояснив він.

Співпрацю з Перрі Клосс назвав "однією з найпринизливіших" робіт у своєму житті. Він не вказав, чи збирається тепер звернутися до суду.

Нагадаємо, торік Кеті Перрі спричинила "холівар" у мережі своєю витівкою на одному з талант-шоу.

Дізнавшись, що один із учасників, 19-річний хлопець є нецілованим, артистка привселюдно його поцілувала. Багато хто розцінив це як насильство, яке аудиторія би не толерувала, якби чоловік-селебріті так вчинив щодо конкурсантки-жінки.

Фото з Instagram, з фотоблогу Перрі, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів