28 років кохання: Траволта з дружиною в мережі ніжно привітали одне одного з річницею

6 вересня 2019, 13:53

Американський актор Джон Траволта та його дружина Келлі Престон відзначили 28-му річницю свого шлюбу. Одна з найміцніших пар Голлівуду привітала одне одного у соцмережі.

"Із річницею мою прекрасну дружину", - коротко написав 65-річний Джон.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений John Travolta (@johntravolta) 5 Вер 2019 р. о 1:21 PDT

"Мій найдорожчий Джонні, найдивовижніший із чоловіків, яких я знаю. Ти подарував мені надію, коли, здавалося, я її втратила, кохав мене терпляче та безумовно... змушував мене сміятися дужче, ніж будь-яка людська істота... розділив зі мною найпрекрасніші злети та, іноді, падіння", - присвятила чоловікові зворушливий допис Келлі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kelly Preston (@therealkellypreston) 5 Вер 2019 р. о 9:25 PDT

Вона назвала Траволту "татусем мрії", завдяки якому життя стає дуже веселим. Зі слів 56-річної Престон, поруч із ним вона завжди знає, що все буде добре.


"Я дуже тебе кохаю, Келлі! Спасибі тобі за всю твою любов і за те, що ти така прекрасна дружина і мати", - прокоментував її пост актор.

Як відомо, зіркова родина сповідує саєнтологію. Саме релігія, на думку Траволти, помогла родині пережити трагедію, раптову смерть 16-річного сина Джетта у 2009-му.

 
Джон із дітьми, Еллою та Беном. Старший син актора, Джетт, який страждав на аутизм та синдром Кавасакі, помер у віці 16 років

Нагадаємо, в Джона і Келлі є 19-річна дочка Елла Блю, а в 2010-му народився син Бенджамін. На той момент зірковій мамі було 48.

 
Еллі Блю Траволті вже 19

Варто зазначити, подейкують, що зразковий шлюб із Престон насправді є лише прикриттям для актора, який неодноразово ставав героєм гей-скандалів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів