Траволта з дружиною ділилися коханцем?

30 квітня 2015, 14:31

Про численні гей-романи американського актора Джона Траволти чутки вже ходили давно. Але подейкують, і дружина зірки, Келлі Престон не така свята, як досі вважалося.

Відкрити шокуючу правду про брудні секс-таємниці жінки Траволти обіцяє письменник Роберт Рендолф. Раніше він написав книгу про Джона, а героїнею свого нового шедевру зробив Келлі.

Траволта і Престон приховують брудні секрети?

Про це пише "Ace Showbiz" з посиланням на "National Enquirer".

"Спочатку я перебував в омані, що, певно, Келлі в цьому шлюбі – безневинна. Але це може виявитися не так. Від людей, з якими я спілкувався, я чув, що вона ховає власні секс-секрети", - заінтригував Рендолф.


Як анонсує письменник, його книга проллє світло на те, чи, бува, не є багаторічний зразковий союз Престон і Траволти фальшивкою, якою вони ошукують фанів.

"Також я перевіряю чутки про те, що Келлі пиячить та ковтає пігулки, а ще про те, що вони з Джоном якось ділилися одним сексуальним партнером!", - зазначив автор.

Як відомо, Престон і Траволта одружилися в 1991-му році. Їхній первісток Джетт помер у 2009-му. Подружжя виховує 15-річну доньку Еллу Блю та 4-річного сина Бенджаміна.

Нагадаємо, в одному з інтерв'ю Келлі Престон сказала, що вони з чоловіком багато регочуть разом, і це чи не найголовніше з їхніх спільних занять.

Фото з офіційного сайту Джона Траволти

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів