Демі Мур зізналася, що її шлюб із Кутчером зруйнував секс утрьох

20 вересня 2019, 15:15

Може, американський актор Ештон Кутчер, який нещодавно був у Києві разом із Мілою Куніс, тепер і зразковий сім'янин, але ще кілька років тому він ним точно не був.

Демі Мур, яка була його дружиною, розказала, як Ештон схилив її до сексу втрьох. А потім і зрадив.

Про це 56-річна кінозірка написала у своїй автобіографічній книзі, повідомляє Radar Online.

 
Демі Мур та Ештон Кутчер розважалися "трійничками"

"Мені хотілося показати йому, якою класною і прикольною я можу бути", - пояснила Мур, яка була на 15 років старша за свого коханого.

Зі слів актриси, вони з Кутчером двічі ділили ліжко з іще одним партнером, але згодом вона збагнула, яка це була помилка. Її поступливість чоловік сприйняв як дозвіл ходити наліво.

"Через те, що ми впустили в наші стосунки третю сторону, Ештон сказав, це стерло межі та, в певному сенсі, виправдало те, що він скоїв", - зазначила Демі.

Про те, що Ештон переспав принаймні з двома жінками, дружина взнала з Інтернету. Нагадаємо, одна з пасій актора охоче розповіла всі подробиці таблоїдам.

 
Цікаво, Міла в курсі?

Нагадаємо, в 2013-му році Кутчер і Мур офіційно розлучилися. А в 2015-му актор повів до вівтаря Куніс, із якою в нього "чудовий секс" та двоє діточок

Як відомо, в своїй книзі спогадів Демі Мур також розповіла про те, як вони з Кутчером втратили ненароджену доньку на великому терміні вагітності.

Фото з Instagram Демі Мур та Ештона Кутчера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів