Демі Мур посвітила трусами та ніжками для глянцю, а Кутчер відреагував на її скандальні одкровення

25 вересня 2019, 11:50

Американська актриса Демі Мур, яка випустила скандальну книгу спогадів, попозувала для журналу The Wall Street Journal.

Її ексчоловік та любитель сексу втрьох Ештон Кутчер, якому зараз добряче гикається, відреагував на одкровення колишньої у своєму Twitter.

Він не згадав у ньому свою Мур, але шанувальники вловили натяк.

"Я уже майже натиснув кнопку, щоби запостити дуже в'їдливий твіт. А потім подивився на мого сина, на доньку та на дружину і видалив його", - написав Ештон.

Більшість підписників Кутчера похвалили його за те, що не став втягуватися в публічне з'ясування стосунків із Демі Мур. Актрису ж, навпаки, засудили за те, що намагається "хайпонути" на особистих речах, які не варто виносити на широкий загал.

Схоже, Кутчер не в захваті від того, що Мур розкрила брудні секретики їхнього шлюбу

Нагадаємо, у своїй автобіографії Мур розказала про те, як Кутчер умовив її на секс утрьох, що зрештою і призвело до краху їхнього шлюбу. Іще вона розповіла, як вони втратили ненароджену дитину.

Як відомо, нині Кутчер одружений із Мілою Куніс. Актрису вже попереджали, що колись чоловік неодмінно зрадить і її.

56-річна актриса весело попозувала для журналу
А так було за лаштунками фотозйомки
фото з instagram

Нагадаємо, колись Ештон Кутчер та Демі Мур справді були щасливі разом. Він ніжно називав її "генетичною потворою", постив її пікантні фото, а вона була впевнена, що велика кількість сексу помагає їй лишатися молодою. А потім з'ясувалося, що актор злягається з випадковими дівчатами без презервативу. 

IDEALMEDIA