Демі Мур розказала, як у 15 років рідна мати продала її ґвалтівникові

24 вересня 2019, 10:50

Схоже, американська акторка Демі Мур у своїй автобіографічній книзі вирішила розкрити всі свої таєниці та вихлюпнути на папір весь біль, який накопичувався роками.

Слідом за зізнанням про алкогольну залежність, втрату дитини та зради Ештона Кутчера 56-річна кінозірка розказала про те, як у підлітковому віці стала жертвою зґвалтування.

Про це пише Radar Online із посиланням на інтерв'ю акторки Good Morning America.

Як пригадує Мур, після того, як вітчим покинув її матір, жінка стала пиячити. Вона швендяла по барах, тягаючи за собою дочку. Одного дня, коли Демі було 15 років, вона прийшла додому, а там на неї чекав чоловік, якому рідна мама її продала.


"Це було зґвалтування та приголомшлива зрада", - поділилася актриса.

Зі слів Мур, вчинивши над нею наругу, чоловік похвалився, що це обійшлося йому в 500 доларів.

 
Демі Мур розказала про пережите нею сексуальне насильство

У глибині душі зірка досі відмовляється вірити в те, що це була "проста оборудка", що мати могла так із нею вчинити.

"Але вона все одно... все одно допустила його до мене і наразила мене на небезпеку", - зазначила вона.

Власне, дитинство Мур закінчилося задовго до того моторошного випадку. Коли їй було 12, мати вперше спробувала скоїти суїцид, і потім повторювала ці спроби "багато, багато разів".

"Я пам'ятаю, як пальцями, своїми маленькими дитячими пальчиками я витягала з рота матері пігулки, яких вона спробувала наковтатися", - поділилася зірка.

У 18 Демі Мур отримала свою першу роботу як актриса, а вже за кілька років стала найбільш високооплачуваною зіркою Голлівуду. Та все її успішне життя полетіло шкереберть після 40 років, коли над нею взяли гору ті ж самі демони, яким колись не змогла опиратися її мати.

Нагадаємо, після втрати ненародженої доньки та брудного, скандального розриву з Кутчером акторка поринула в алкогольну і наркотичну залежність, що мало її не вбило.

Фото з Instagram Демі Мур

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів