Крута, неначе лесбійка: подруга пасії Кіану Рівза розказала про їхній роман

7 лютого 2020, 11:30

Роман актора Кіану Рівза та художниці Александри Грант триває вже кілька років, і кінозірці дуже пощастило завоювати таку жінку, як вона.

Так вважає актриса Дженніфер Тіллі, яка приятелює з Александрою. Про її стосунки з зіркою "Матриці" вона розповіла Page Six.

"Пригадую, кілька років тому, десь роки півтора тому, вона сказала: "Кіану Рівз - мій бойфренд", а я така: "Зажди. Що? Що? Що?" Вона така крута, що я гадала, вона лесбійка", - зізналася акторка.

 
Виявляється, Кіану та Александра разом уже давно

Дженніфер здивована, що роман Александри та Кіану став інтернет-сенсацією лише нещодавно, адже пара й раніше з'являлася на різних подіях разом.

"Я бачила його на відкритті її останньої виставки, і він не те щоби бажає бути в центрі уваги, бо він теж дуже скромний хлопець, я гадаю, всі так подуріли, бо вони - бездоганна пара. Гадаю, всім хотілося, щоби було щось таке. Це не показушний голлівудський роман", - поділилася Тіллі.

Грант подруга характеризує як "круту, елегантну, спокійну та скромну жінку".

"Він (Рівз) теж прекрасний хлопець, але йому справді пощастило", - додала вона.

Тіллі не може сказати, чи вирушить пара найближчим часом до вівтаря. Мовляв, Кіану з Александрою - люди творчі і просто "роблять що хочуть".

Нагадаємо, почасти причиною хайпу навколо Рівза та Грант стала незвична зовнішність 47-річної художниці. Адже вона не фарбує свого сивого волосся.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів