Уже вищі за маму: Брітні Спірз показала рідкісне ФОТО з обома синами

2 березня 2021, 14:50

Поки американська співачка Брітні Спірз веде непросту боротьбу за власну свободу, намагаючись через суд позбутися опікунства свого батька, вона не забуває радіти щасливим моментам з найріднішими: синами Шоном Престоном та Джейденом Джеймсом.

Хлопці, яким уже 15 та 14 років, уряди-годи дозволили зірковій мамі показати їх у Instagram. Щоправда, у масках.

 
"Малюки" вже переросли Брітні
фото з instagram спірз

"Це таке божевілля, як летить час... Мої хлопці вже такі великі! Я розумію... розумію... дуже непросто кожній мамі, особливо мамі хлопців бачити, як швидко вони ростуть!", - поділилася артистка.


"Я надзвичайно щаслива, бо мої двоє малюків - такі джентльмени і такі добрі, тож, певно, я щось робила правильно!", - похвалилася Бріт.

 
Співачка пояснила, що Шону та Джейдену сподобалося те, як вона обробила фото, і лише тому вони дали згоду на те, щоби їх показали в Instagram

Як відомо, опіку над Шоном та Джейденом на початку 2000-х отримав ексчоловік Спірз, колишній танцівник та діджей Кевін Федерляйн. Але хлопці регулярно проводили час і з мамою. Сума аліментів, яку щомісяця виплачується Федерляйну зі статків Брітні, становить кілька десятків тисяч доларів.

Нагадаємо, однією з причин, чому 39-річна артистка зважилася на бунт проти батька-опікуна, буцімто стало те, що без його дозволу вона не може знову вийти заміж. Спірз же мріє створити сім'ю зі своїм бойфрендом Семом Асгарі та народити доньку.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

"Повне х*йло": бойфренд Спірз звинуватив її батька в намаганні контролювати їхні стосунки


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів