Адель та загадкові білборди: інтрига навколо нового альбому стала топ-темою в мережі

3 жовтня 2021, 14:49

Британська співачка Адель, яка наприкінці року буцімто має порадувати фанів довгоочікуваним альбомом, поки не розкривала його назви. Але в мережі вже є здогадка.

Білборди та плакати з таємничою цифрою "30" почали з’являтися в ОАЕ, Ірландії, Франції, Італії, США та в багатьох інших країнах із першого жовтня. Новину почали азартно обговорювати в Twitter під хештегом #Adele30, який цілу добу тримався в тренді соціальної мережі.

Знаючи звичку артистки називати альбоми цифрою віку, в якому вона їх написала, фанати по всьому світі почали, затамувавши подих, чекати офіційного оголошення нових пісень.

Цілком імовірно, що саме "30" буде назвою її останньої роботи, адже цей вік приніс Адель багато потрясінь, наприклад, розрив із чоловіком Саймоном Конекі.


Як відомо, офіційно пара, в якої є спільний син Анджело, розлучилася лише навесні 2021-го, і частиною угоди стало те, що Адель не згадуватиме екса у своїх піснях.

Останній свій альбом під назвою "25" співачка випустила цілих п'ять років тому, після чого нічим не радувала публіку. Сама Адель навіть жартувала над цим під час свого виступу в американському комедійному телешоу "Saturday Night Live".

"Я знаю, було багато теревень про те, що я - лише ведуча. Мовляв, "Чому вона - не музична гостя?" і всяке таке. Є кілька причин. Мій альбом іще не закінчений, а ще мені надто страшно робити і те, і те. Я радше просто понатягую на себе різні перуки... вип’ю келих вина або шість і просто подивлюсь, що з того вийде", - цитує Адель Rolling Stone.

Нагадаємо, нещодавно співачка підтвердила свої стосунки з відомим спортивним агентом.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів