Айрленд Болдуїн у спідньому показалася через 9 місяців після пологів. Фото

21 лютого, 11:16

Донька акторського експодружжя, Алека Болдуїна та Кім Бейсінгер, модель Айрленд Болдуїн у соцмережі показала, як виглядає її тіло через 9 місяців після пологів.

28-річна красуня, котра у травні народила дівчинку, яку назвала Холланд, зізналася, що лише тепер у неї знайшовся час для того, щоби почати приводити тіло в форму.

"Допис солідарності" Арленд опублікувала в Instagram.

Айрленд покривлялася в спідньому перед дзеркалом

Айрленд покривлялася в спідньому перед дзеркалом


"9 місяців після пологів, і я далека від того, де хочу бути, але найтяжче вже позаду, і я нарешті знаходжу час, щоби привести цю дупу в форму", - оголосила вона.

Модель народила первістка дев'ять місяців тому

Модель народила первістка дев'ять місяців тому

Зі слів дівчини, їй необов'язково тренуватися щодня, головне, щоби прогрес був постійним. Зокрема вона старається більше ходити та більше рухатися.

Обличчя крихітки Холланд зіркова мама поки в мережі не показує

Обличчя крихітки Холланд зіркова мама поки в мережі не показує

"Просто хотіла написати пост солідарності з усіма, в кого є труднощі з тим, хто намагається надихнути себе на зміни шкідливих звичок/роботу над собою. В мене досі бувають дні, коли я компульсивно з'їдаю на вечерю цілу коробку печива від дівчаток-гьорлскаутів, але це нормально! Мені знадобилося 7-9 місяців, щоби почати скидати набрану за вагітність вагу або перейматися цим... і всі, хто змушує вас почуватися погано через те, що ви рухаєтеся своїм темпом або "недо..." щось там, можуть іти к бісу. Це лайно - складне. Будьте добрі до себе", - закликала Болдуїн.

Болдуїн збирається привести дупу в форму, але нікуди не квапиться

Болдуїн збирається "привести дупу в форму", але нікуди не квапиться

Нагадаємо, Айрленд іще до того, як стала мамою, поширювала в мережі меседж бодіпозитиву. Як наголошувала модель, "її целюліт, розтяжки, вигини, екзема, бліда шкіра, відросле коріння, вросле волосся, волохаті ноги" тощо - це те, що робить її живою людиною.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів