Три квартири, дві машини та ювелірка: 21-річна Верба розказала про кримінальне минуле нареченого та вразила своїми статками і щомісячним заробітком

6 червня, 16:15
Верба з нареченим Костянтином

Юля Верба розповіла про стосунки з коханим і заробітки

21-річна блогерка Юля Верба (справжнє прізвище Вербинець), яка днями оголосила, що чекає на первістка, розказала, як наречений Костянтин зробив їй пропозицію руки і серця.

В інтерв'ю Василю Тимошенку вона також розповіла про заробітки і куди вкладає кошти.

Юля пригадала, що того звичайного вечора аж ніяк не очікувала на пропозицію руки і серця.


"Пропозиція пройшла дуже душевно. Сиділи вдома і думали, що б поїсти на вечерю. Він питає: "Що ти хочеш на вечерю?". А я йому кажу: "я хочу сім'ю"", - пригадала блогерка.

Юля Верба про заручини

"Я його називаю мій чоловік, але ми ще не розписані", - зазначила майбутня мама

скрін з відео

Потім коханий Юлії сказав, що йому необхідно від'їхати. За кілька годин пара зустрілася в "їхньому місці" на романтичну вечерю.

"Я приїхала. Бачу серце. Він стоїть посередині з квітами. Я навіть не пам'ятаю, що він казав, коли робив пропозицію. Боже, які ми були щасливі, це просто капець. Стояли, обіймались, цілувались. Людина зробила так душевно", - зазначила блогерка.

За словами Верби, Костянтину незабаром виповниться 29. В минулому чоловік сидів в СІЗО, однак нині займається автівками:

"Він займається машинами, робить їх і прошиває. Я в цьому не дуже розуміюся".

Юля незабаром стане мамою
За 3 місяці у Костянтина і Юлі буде первісток

Блогерка розказала і про заробітки та витрати. Щомісяця її дохід різний.

"На місяць я заробляю по-різному. Можемо порахувати грубо. Якщо дві реклами на день – це на місяць я заробляю 45 тисяч доларів", - розказала вона.

"У мене є три трикімнатні квартири з ремонтом, дві машини. Вартість квартир різна: одна - 70 тисяч, друга - 80 тисяч, третя - 220 тисяч доларів, вона в елітному районі. Капітал – 370 тисяч доларів. Але я не можу взяти ці гроші, ними користуватися, вони вкладені в нерухомість. Вартість машин: 200 тисяч – одна, а друга – 50-45 тисяч доларів", - поділилася Верба.

Верба про крипту

"У мене в криптовалюті 20 тисяч доларів, якщо десь за кордоном знадобляться гроші, щоб в обміннику вивести" - додала дівчина

Окрім того, Юлія вкладається в ювелірку.

"Я витрачаю гроші на ювелірку. Я придбала собі каблучку Bvlgari, годинник Rolex. Це найдорожче, що в мене є. Ще сумка Hermes. Це виходить на 65 тисяч доларів. Це все за сім років безперервної праці", - запевнила блогерка.

Нагадаємо, у квітні минулого року Верба вже розказувала про заробітки і найдорожчі покупки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів