"Це безвідповідально": лідер "ТІК" Бронюк пояснив, чому вважає Зеленського не найкращим президентом

1 листопада 2023, 16:00

Фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк вважає найгіршим із експрезидентів України Віктора Януковича, а чинного керманича Володимира Зеленського - наразі "не найкращим".

Свою думку 44-річний артист висловив у програмі "Слава +", а ще пригадав, як схуд "на три відра води" і назвав неочевидний мінус наявності лисини.

Як підкреслив Бронюк, про Зеленського він висловлюється виключно з точки зору громадянина, не відштовхуючись від свого особистого з ним знайомства.

Віктор у 2002-му балотувався до Верховної ради, бо треба було забити списки, не було ким, а в недалекому 2020-му намагався стати депутатом Вінницької міскради

Віктор у 2002-му балотувався до Верховної ради, бо "треба було забити списки, не було ким", а в недалекому 2020-му намагався стати депутатом Вінницької міскради


"Тому що не маючи управлінського досвіду, в важкий час для держави взяв на себе такі зобов'язання - керувати воюючою країною. Це безвідповідально", - зазначив Віктор.

"(Була) велика кількість людей, які хотіли цим скористатися. Вони цим і скористалися", - додав він.

Також Бронюк розказав, як змінилося його життя, відколи він перестав вживати алкоголь. У нього поменшало "друзів", які вважали, що він став пихатим, а ще зменшилася цифра на вагах.

"Випив 100 грам - з'їв кілограм. І хоч-не-хоч, воно одне за іншим тягне. Цей стан - зранку встаєш, а в тебе бодуняра блін, тобі їхати знову в дорогу, мучитись... Я зараз дивлюся на своїх колег - мені їх іноді жалко. Кажу, в мене стільки часу звільнилося через те, що немає бодуна, якогось такого стану...", - похвалився виконавець.

Бронюк уже понад 10 років живе без стану бодуна

Бронюк уже понад 10 років живе без стану "бодуна"

Маючи зріст у 176 сантиметрів, Віктор нині важить 86,4 кілограма.

"В мене не стоїть задача мати ідеальну вагу. Так комфортніше. Я майже на 30 кілограмів схуд, три відра води!", - підкреслив він.

Зі слів Бронюка, в ті часи, коли вага його становила майже 120 кіло, він потерпав від реального фізичного дискомфорту.

"Тому що коли ти хочеш зав'язати шнурок і не можеш нагнутися, або коли з дітками бавишся м'ячем, і ти пробіг 20 метрів вліво-вправо і в тебе з'являється якась задишка, на сцені стрибнув три рази з баяном і вже вспотів, ти маєш робити якісь висновки з того. Але себе, бідного, так шкода...", - пригадав він.

Позбувшись трьох відер води, лідер ТІК може жвавіше стрибати з баяном і не потерпати від задишки

Позбувшись "трьох відер води", лідер "ТІК" може жвавіше стрибати з баяном і не потерпати від задишки

Як зізнався Бронюк, йому було до сліз образливо через те, що він не може їсти так, як звик, але згодом мозок перелаштовується.

Що до комплексів, які в нього є зараз, то Віктор назвав комплекси через лисину, але додав, що якби справді комплексував, то "зробив би собі начіс сліва направо".

Проте відсутність волосся на маківці, поділився артист, зробила його дуже чутливим до протягів.

"Вітер подув, лисина вспотіла - і в мене починаються фронтити, гайморити, така річ", - пожалівся Бронюк.

Нагадаємо, артист уже 15 років живе у щасливому шлюбі та виховує з дружиною Тетяною доньку та сина.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів