зірковий факап-стендап

Баляндраси

"Бійтеся змін, але змінюйте!": 46-річна Монро похвалилася успіхами на шляху до нового фаху

9 липня, 13:45

Блогерка Монро на власному прикладі демонструє, що навчатися та змінюватися ніколи не пізно.

Рік тому вона стала студенткою Київського інституту психології і ось тепер повідомила, що "блискуче здала" залік та пішла на канікули.

Успіхами у навчанні, подяками та думками з приводу змін Монро поділилася в соцмережах та показала себе рік тому під час подачі документів.

Монро студентка

Вже рік Монро здобуває новий фах


"Це фото було зроблено під час подачі документів в КІСПП (Київський Інститут Сучасної Психології та Психотерапії) майже рік тому. 10 хвилин тому я блискуче здала останній залік і з гордістю йду на заслужені канікули, щоб в вересні повернутися і продовжити досліджувати психологію та себе в цій науці!", - похвалилася Монро.

Блогерка Монро в окулярах

Почати навчання у 45 років можливо. Головне - захотіти

"Я вдячна всім викладачам, навіть тим, які мене підбішували. А шо таке? Когось підбішувала я. Але ми завжди знаходили спільну мову. Окрема дяка моїм колегам - однокурсникам за вашу індивідуальність. Ви навіть не уявляєте, як допомогли мені в соціалізації в суспільстві. Все ж таки вийти з своєї строкатої бульбашки було тим ще іспитом.

Величезне, неосяжне дуже дуже дякую моїм неймовірним одногрупницям. Я вам кажу, все НЕ ВИПАДКОВО! Мої прекрасні пані, ми повинні були зустрітися саме в цей час в цій групі", - зазначила студентка.

"Бійтеся змін, але змінюйте! І через рік ви побачите результат. Пішла вип'ю холодного квасу і куплю собі щось на пам'ять про цей завершений етап!", - написала Монро, яка кілька місяців тому кинула вживати алкоголь.

Колись Монро була травесті-дівою, але вона давно відійшла від цього амплуа

Колись Монро була травесті-дівою, але вона давно відійшла від цього амплуа

Нагадаємо, в лютому Монро приголомшила розповіддю про те, як ходила у ТЦК.
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів