Матвєєва розказала про конфлікт із мамою через молодшого на 20 років бойфренда та чому його приховує

14 березня, 10:30

54-річна телеведуча Надія Матвєєва не приховує факту стосунків з молодшим на 20 років бойфрендом, про якого вперше розповіла ще у червні 2022-го. Однак вона неохоче розкриває подробиці особистого життя.

У новому інтерв’ю Obozrevatel ведуча розповіла, як змінилися її відносини з мамою через її коханого, а також пояснила, чому уникає розмов про бойфренда та сина і не показує їх публічно. Зокрема, Матвєєва не приховує, що її мамі важко сприймати роман дочки.

"Так, це важливий момент у моєму житті, тому що я усвідомила, будучи дорослою вже людиною, що в мене своєчасно не відбулася сепарація – відділення дитини від батьків. Якщо подивитися мої інтерв'ю, які давала від початку свого публічного життя, завжди говорила, що моя найкраща подруга – мама", – розповіла вона.

Матвєєва відверто розповіла про конфлікт із мамою

Матвєєва відверто розповіла про конфлікт із мамою


"Людина, з якою раджуся, – мама. І для мене це було природним процесом. І це дійсно класно. Але деякою мірою – це пастка, тому моя мама, яка живе одна, після розлучення з татом не мала більше стосунків, у певний момент свого життя стала сприймати моє життя як своє. І їй потрібно було включатися у все", – сказала ведуча.

"І от через конфлікт, непорозуміння я усвідомила, що в якихось моментах маю захищати маму від новин. Вибірково давати їй інформацію. Було важко, якийсь час вона навіть відмовлялася зі мною розмовляти. Я періодично просто дзвонила, перевіряла, чи хоче мама повернути наші добрі стосунки. І в якийсь момент це сталося. Свого часу вона пережила онкологію, і зараз потрібно постійно перевіряти стан здоров'я.

Ми поїхали під Чернівці, там є медичний заклад при монастирі. І там відбулося диво – мамине серце відтануло. І з того часу в нас почалося нове, я би сказала більш доросле спілкування. Я вдячна мамі, бо вона знайшла в собі сили прийняти мою позицію", – додала Матвєєва.

Матвєєва, яка вже двічі була заміжня, раніше розповідала, що не поспішає справляти весілля з коханим
Матвєєва, яка вже двічі була заміжня, раніше розповідала, що не поспішає справляти весілля з коханим
фото з instagram

Щодо уникання публічного обговорення свого особистого життя, ведуча пояснює просто.

"Мої близькі – дорослі люди. І вони мають право хотіти, щоб я говорила про них, або навпаки. Інакше – ні. Це як ми з вами зараз спілкуємося, а потім піду і почну комусь без вашого дозволу про вас розповідати. Мені близькі кажуть: можна спокійно жити і не обговорювати мене? От з цього я виходжу: життя інших людей не є моєю власністю", – сказала вона.

Також торкнулися б’юті-теми. Ведуча розповіла з чого починає свій день, та яких порад дотримується.

"Перше – не забуваю зранку випивати води, бажано – побільше. І протягом дня не забуваю про воду. Друге – довгі прогулянки. За це я завдячую своїм собакам, з якими хочеш-не-хочеш, а треба гуляти. Але я й сама дуже люблю ходити пішки. Зараз професійні лікарі вже кажуть, що за світовими протоколами ходьба – це ліки. Фізична активність впливає і на здоров'я, і на самопочуття, і на стан психіки", – сказала вона.

Ведуча радить довгі прогулянки, зокрема, і з тваринами
Ведуча радить довгі прогулянки, зокрема, і з тваринами
фото з Instagram

Нагадаємо, раніше Матвєєва розповідала, чи робила пластичні операції, та чи колола філери.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів