"Розлучався, коли в мене ще були почуття": "безжальний" Арестович розказав, через що розпалися два його щасливі шлюби

20 вересня 2023, 11:00

Колишній позаштатний радник ОП Олексій Арестович, який має за плечима два розлучення та нині одружений утретє, тим не менш, усі свої шлюби вважає щасливими.

Своєю теорією про те, що є єдиною справжньою причиною краху союзу чоловіка та жінки, і чому розходитися потрібно, поки ще є почуття, він поділився в інтерв'ю Аліні Шаманській.

"У мене є стройна теорія, яка полягає в тому, що люди розлучаються, коли починають жити різним майбутнім. Це єдина справжня причина розлучень", - наголосив 48-річний Олексій.

Двічі розлучений Арестович розкрив справжню причину, чому розпадаються шлюби

Двічі розлучений Арестович розкрив справжню причину, чому розпадаються шлюби

"До неї зводяться всі інші причини. Є стартові причини, які запускають - подружня зрада, або там фінанси, або скандали... Але насправді - різні світи. І от у вихованні дітей найбільшим чином проявляється ось це різне майбутнє, тому що діти – це майбутнє, яким живуть батьки", - пояснив він.

На думку Арестовича, двоє дорослих людей ще "здатні терпіти одне одного", а от коли в пари з'являються діти, тоді в кожному проступають його справжні цінності та уявлення про світ, які не завжди збігаються з цінностями партнера.

Саме так і сталося в Олексія з двома попередніми дружинами, коли справа дійшла до виховання доньок. Адже чоловік - прибічник дуже вільного виховання дітей.

"Я їх узагалі не виховую. Я їм дозволяю геть усе практично. Аби не повбивали одне одного... Я вірю в те, що добра в людині більше, ніж зла. Дитина сама здатна зупинитися", - переконаний Арестович.

Олексій своїх дітей не виховує

Олексій своїх дітей не виховує

Зі слів ексрадника ОП, всі його нащадки "були дуже балувані" приблизно років до 5 і отримували все, чого хотіли. Але до 6-7 років справді зупинялися, на відміну від однолітків, котрі продовжували намагатися отримати від батьків планшет, телефон, якусь гру тощо.

Із такою концепцією "щасливого дитинства" не були згодні ексдружини Олексія, тому і стали ексдружинами, але залишилися друзями.

"Я з усіма своїми дружинами зберіг гарні стосунки. Я їх дуже ціную, допомагаю, ми гарні друзі. Фінансово допомагаю постійно - це набагато більше, ніж аліменти", - запевнив Арестович.

"Я просто розумів, що не варто жити разом, бо ми руйнуємо одне одного і це все позначається на дитині. Я розлучався, коли в мене були почуття щодо цих жінок. Я просто розумів, що далі не треба так, буде гірше", - пригадав він.

Як і попередні шлюби чоловіка, шлюб із Анастасією теж щасливий

Як і попередні шлюби чоловіка, шлюб із Анастасією теж щасливий

"Розлучатися, з моєї точки зору, потрібно, коли ще є почуття. Бо коли почуттів уже нема, то потім відбуваються такі розлучення, про які подруги можуть розповісти дуже багато", - зазначив Арестович.

Як зізнався Олексій, його колишні не хотіли розлучатися, що "для жінки дуже природньо".

"Але я в цьому сенсі безжальна людина взагалі. Я наступав собі на горло. Я не сентиментальний. Жалість убиває, а сльози, якими плачеш по собі - отруйні", - заявив він.

Зі слів чоловіка, нинішня його супутниця життя, Анастасія у питаннях виховання сина Олександра теж інколи "перегинає палицю". Але розбіжності вже не такі сильні, та й сам Олексій із віком "став мудріший".

До слова, Арестович оголосив головний критерії, за яким треба обирати чоловіка.

"Усі чоловіки поділяються на тих, хто роздягає жінку, і тих, хто одягає жінку. От навіть ковдру вночі на себе стаскує або на тебе, вкриває", - зазначив Олексій.

"Моя бабуся навчала моїх сестер: "Дивіться уважно, дівчата: зніме піджак, накриє, дасть грошей..." Прикриє, коли ти емоційно знесилена тощо. Тобто він має прикривати. А є чоловіки, які роздягають, тобто емоційно захист стягують, перетягують на себе - гроші, увагу, все на себе тягнуть. З такими не треба мати справу", - застеріг Арестович.

Нагадаємо, свою третю дружину Олексій називає "золотою лялечкою", якій він "завдячує 98% всього".







Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів