"Суспільство не толерантне": Осадча зізналася, чому їй важливо подобатися собі, та розказала, що старший син вивчає у США

12 вересня 2023, 15:00

Телеведуча Катерина Осадча, яка 12-го вересня святкує свої 40, прикрасила обкладинку журналу Viva.

В інтерв'ю виданню вона поспілкувалася про важливість задоволення власною вродою, навчання старшого сина і чому вчить молодших та про проблеми у стосунках з чоловіком, шоуменом Юрієм Горбуновим.

"Мені важливо бути задоволеною власною зовнішністю. Від цього багато залежить. Є певні заведені ідеали, але комусь більше подобаються пишні форми, комусь – худіші, а комусь – дуже худі, високі або маленькі", - зауважила Катерина.

Ми живемо в світі, де не можна старіти, не можна товстішати. Незважаючи на те, що всі навколо говорять про толерантність до зовнішності, суспільство все одно не толерантне. Якщо подивитись на коментарі, особливо в соціальних мережах, то там суспільство зовсім нетерпляче, - прокоментувала багатодітна зіркова мама
"Ми живемо в світі, де не можна старіти, не можна товстішати. Незважаючи на те, що всі навколо говорять про толерантність до зовнішності, суспільство все одно не толерантне. Якщо подивитись на коментарі, особливо в соціальних мережах, то там суспільство зовсім нетерпляче", - прокоментувала багатодітна зіркова мама

"Я дуже багато роблю для того, аби бути задоволеною собою. Та є природні дані, і мене в дитинстві цьому навчив модельний бізнес, що люди всі різні і якщо в тебе 41-й розмір ноги, він не стане 36-м. Якщо в тебе є певна статура, яка тобі дана батьками, вона іншою не стане. Якщо ти 160 см, то не будеш 190.

Тому ось цю свою природу треба любити, а її я люблю і вважаю, що всі жінки мають перш за все любити себе і відкидати усі суспільні думки, відкидати те, що комусь не подобається. Всім подобатися не можна. Треба подобатися собі", - закликала телеведуча.

Осадча відповіла і на запитання про особисте. Телеведуча зізналася, що наразі їхні стосунки з Юрієм не можна назвати взірцем:

"Ми не ідеальні, я не завжди бачу світло в кінці тунелю. Ми всі іноді впадаємо в апатію, і це, звичайно, відображається в стосунках. Але наша сила в тому, що ми розмовляємо. Сідаємо і розмовляємо: в чому проблема, що не подобається. Ми не замовчуємо проблеми".

Розказала Катерина і про справи свого 20-річного сина Іллі, зокрема про його навчання в США.

"Ілля навчається на IT в University of Maryland, вивчає штучний інтелект. Він уже працює на перемогу нашої країни у цій сфері, а після завершення університету планує повернутись і працювати в Україні за спеціальністю", - запевнила телеведуча.

А от молодших - Івана і Данила батьки вчать бути добрими і щирими.

"Іван дуже схожий на мене, завжди досягає того, що хоче, він цілеспрямований, абсолютний лідер. Взагалі ми з Юрою вчимо дітей доброті. Зараз Івану шість років. Це вік, коли у дитини багато запитань, він запитує про те, як влаштований світ і про війну, тому ми вчимо моралі.

Виховуючи дітей, я бачу, що вони насамперед просто беруть приклад з батьків. Якщо ми завжди вдома складаємо речі, то і діти не підуть спати, поки іграшки розкидані, бо знають, що в домі інакше", - зазначила зіркова мама.

Ми стараємося навчати тому, чому не навчить соціум – чуйності, доброті, щедрості, вмінню чути одне одного, спілкуватися. Ці цінності є базовими. Пізніше суспільство навчить їх і боротися, і відстоювати своє, і досягати… В наших дітях це також є, але, разом з тим, ми хочемо, аби вони були порядними, - пояснила Осадча
"Ми стараємося навчати тому, чому не навчить соціум – чуйності, доброті, щедрості, вмінню чути одне одного, спілкуватися. Ці цінності є базовими. Пізніше суспільство навчить їх і боротися, і відстоювати своє, і досягати… В наших дітях це також є, але, разом з тим, ми хочемо, аби вони були порядними", - пояснила Осадча

Нагадаємо, раніше Осадча розказувала про характери трьох своїх синів, а ще відповідала на деякі запитання підписників, зокрема і про те, чи вагітна вона знову.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів