"Під час стосунків я не зраджую": порнозірка Джозефін Джексон про бойфренда-киянина, комплекси і повернення до України під час війни

26 березня, 11:30

29-річна львів'янка Юлія Сенюк, яку поціновувачі фільмів для дорослих знають як Джозефін Джексон, розказала, як різняться між собою ці дві її особистості та як їй вдається підтримувати баланс між роботою та особистим життям.

Порнозірка пояснила, чому вже через декілька днів після початку повномасштабного вторгнення вона повернулася з-за кордону до України. А ще, не стримавши при цьому сліз, дівчина говорила про захисників, які втратили кінцівки.

Про це ішлося в її інтерв'ю "Говорить Суханов".

Джозефін - неодноразова номінантка на престижну нагороду AVN Awards, яку називають порнооскаром

Джозефін - неодноразова номінантка на престижну нагороду AVN Awards, яку називають "порнооскаром"


Зі слів Юлі, в житті вона - "сіра миша в хорошому сенсі", тиха та спокійна, інтроверт, який любить просто посидіти вдома. Джозефін же - розкута "топова актриса з України", яка активно комунікує з людьми, і бути нею для Юлі довгий час виснажливо.

Дівчина на приховує, що має деякі комплекси щодо зовнішності.

"Через те, що в мене великі груди, вони звисають, і потрібна підтяжка. Плюс мімічні зморшки, тому що я багато сміюся і міміки роблю, тому в мене багато мімічних зморшок, але я не колюся... Через те, що я боюся, я боюся уколів, я їх роблю тільки винятково, коли це потрібно, але, в жодному випадку, щоби не модифіковувати себе. Може, я доживу якось до іншої думки, але поки що ні", - зазначила вона.

Уколи - це поки що не для 29-річної Юлії

Уколи - це поки що не для 29-річної Юлії

Для Сенюк секс у стосунках - не на першому місці.

"Був колись на першому, але зараз на другому. На першому - як ти з людиною можеш уживатися, повинна бути по-любому комунікація, якісь спільні інтереси. Мені повинно бути цікаво з людиною, вона мені повинна подобатись по характеру. Без цього секс ніякий, скажімо так. І після цього вже йде другий момент, секс. Тобто людина повинна подобатись мені в сексуальному плані", - пояснила вона.

У Юлії вже майже три роки є серйозні стосунки. З киянином, якого звати Руслан, вони познайомилися в Instagram.

"Все починалось дуже банально: з вільних відносин. Типу коли ніхто нікому нічого не винен, ми зустрічаємось, в нас є якісь стосунки близькі і ми можемо так само паралельно бути з кимось іншим. Але, тим не менш, у мене ні з ким іншим не було, і в нього так само", - пригадала вона.

У Сенюк є хлопець

У Сенюк є хлопець

Через три-чотири місяці таких відносин Сенюк "захотілося чогось більшого", тож вона запропонувала хлопцеві жити разом.

"Звичайно, я розумію, що через мою професію, можливо, йому буде некомфортно. Тому я запропонувала певні правила: я буду зніматися менше, я буду зніматися з більш серйозними компаніями і більше часу я буду приділяти йому", - розказала вона.

Відтак по 3-4 місяці Юлія проводить вдома, потім може на тиждень виїхати на зйомки і повернутися.

Вимог покинути роботу Руслан дівчині не висуває, оскільки її заробіток вищий, ніж його, тобто він би не зміг "компенсувати" Юлі відмову від зйомок у порно. До того ж, зустрічатися пара почала вже будучи тими, ким є.

"Під час стосунків я не зраджую. Я знаю, як це смішно звучить, коли ти ще знімаєшся в фільмах, але в нас є дуже чіткі правила: робота - це тільки робота, там немає почуттів, там немає ніякого задоволення, а в приватному житті ми - хлопець і дівчина, і там не може бути ніяких зрад чи сексу, чи будь-чого іншого. Це для мене табу", - наголосила Сенюк.

Заводити дітей вони з Русланом поки не планують, але причина не в її роботі, адже за кордоном, як відомо Юлі, такі родини з дітьми, де один із батьків чи обоє працюють у порноіндустрії - цілком звичайне явище.

"Я не те, щоби чайлдфрі, але зараз мені здається, що народжувати дитину - це таке велике випробування в нашому світі. Війни, хвороби, нестабільність така... Не знаю, чи я би хотіла, щоби моя дитина народжувалась тут", - зізналася вона.

Юлія сумнівається, чи варто заводити дітей

Юлія сумнівається, чи варто заводити дітей

Коли почалася повномасштабна війна, Джозефін Джексон перебувала у Будапешті. Вона одразу ж зазбиралася додому.

"Мені хотілося вернутися (до України), бо там я себе почувала безпечніше, незважаючи на всі ці моменти. Коли ти там і все читаєш тільки через новини, то нерозуміння і незнання, що відбувається", - пояснила вона.

"Ти сидиш у себе вдома, тривога, от вона закінчується, а ти принаймні це бачиш, що окей, нічого не сталося. А коли ти там і те саме бачиш, тривога, то в тебе вже паніка, ти думаєш, що робити, а раптом щось там буде і тобі вже ніхто не відповість. Впаде бомба на мою хату і вже ніхто тобі не відповість і ти нічого не будеш знати. А якщо ти там, то нехай разом і на тебе впаде, щоби ти хоча би був у курсі подій", - резюмувала Юлія.

Сенюк повернулася до України через кілька днів після початку повномасштабного вторгнення

Сенюк повернулася до України через кілька днів після початку повномасштабного вторгнення

Сенюк не подобається, як змінилися її співвітчизники під час війни.

"Напевно, мене дратує те, що українці стали зліші, дуже злі. А це відчувається в усьому, особливо в соцмережах. Коли вони накидуються один на одного ні за що. Тре якось із цим боротися, треба заспокоїтись і всю свою злість в правильне русло направити, а не на самих себе. Тому що якщо ми будемо між собою отак битися, сваритися, то як ми будемо далі перемагати?", - риторично запитала вона.

Джексон, чия нещодавня благодійна фотосесія з військовими, які втратили кінцівки, наробила галасу в мережі, розказала, що центр реабілітації хоче зробити її своєю амбасадоркою.

Юлія підкреслила, що деякі ЗМІ перебільшили: вона не займається регулярно з захисниками як реабілітолог, але інколи їх навідує та багато розказує про них світові.

Джозефін Джексон у реабілітаційному закладі, де допомагають захисникам, що втратили кінцівки

Джозефін Джексон у реабілітаційному закладі, де допомагають захисникам, що втратили кінцівки

"Це дуже складне питання, це дуже важка тема - наші захисники з ампутаціями. Але до моменту, поки ти не приходш і не починаєш вникати в суть, ти не сприймаєш це дуже серйозно. Ти думаєш: ну так, потрібна допомога, але є держава, ним по-любому хтось мусить опікуватися. Але на ділі виходить зовсім по-іншому, особливо з високими ампутаціями, які в них є, їм ніхто не хоче допомагати", - поділилася Юлія.

Оповідаючи історію військового Артема Дудченка, який втратив обидві ноги, Сенюк сильно розплакалася. З її слів, чоловік поставив перед собою мету: до вересня змогти опанувати протези та особисто відвести в 1-ий клас свою донечку. Але шансів на те, що він встигне це здійснити, мало.

"Це прям дуже боляче. Я взагалі дуже сентиментальна людина... Про це треба говорити, тому я багато про це говорю, важко про це говорити, але ми маємо. Я інколи сторіс собі по 10 разів можу перезаписувати, тому що, власне, відбуваються такі речі, я починаю плакати - не будеш же ти плакати в камеру", - сказала Юлія.

У прикріпленому коментарі під відео інтерв'ю Джексон - посилання на банку, де ведеться збір на протезування Дудченка.

Нагадаємо, торік Джозефін Джексон вступила в публічний "баттл" із чиновником із Чернівців з приводу якості доріг у місті.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів