"Кохана завжди зі мною": Танчинець про нові стосунки, життя дітей за кордоном та свої місячні витрати

19 квітня, 11:00

Фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, ексдружина з дітьми якого нині перебувають в Японії, (не) розказав про нові стосунки.

В інтерв'ю Люкс ФМ музикант також розповів про освіту молодшого сина Лук'яна і старшої дочки Анастасії та скільки витрачає на себе.

У вересні минулого року Сергій оголосив про розлучення із дружиною Ганною після майже 15 років шлюбу. І хоча поки розказувати про особисте життя співак не готовий, однак неабияк натякнув на нові стосунки.

Танчинець відповів, чи навідується на його концерти кохана жінка:


"Моя кохана в моєму сенсі, вона завжди зі мною. Хоч в залі, хоч не в залі. Я не коментую своє особисте життя".

Раніше чоловіка запідозрили у романі з його піарницею Юлією. Причиною цьому стало фото, на якому музикант цілує дівчину в шию

Раніше чоловіка запідозрили у романі з його піарницею Юлією. Причиною цьому стало фото, на якому музикант цілує дівчину в шию

скрін з відео

Кілька тижнів тому музикант розповів, що його син Лук'ян здобуватиме освіту в Японії, однак вже у вересні хлопець, ймовірно, навчатиметься в Іспанії.

"Цього літа, напевно, вони (ексдружина і син - ред.) переїдуть в Іспанію, там в мене є друзі, яких я просив допомогти облаштувати їх (підшукати квартиру тощо). Ганна привезе дітей в липні і віддасть їх мені, я почну з ними гастролі по бабусям і дідусям", - зазначив Сергій.

За словами співака, в цей час побут в Іспанії облаштовуватиме його ексдружина.

"Настя (старша донька - ред.) вчиться дистанційно в школі в Києві, тому вона вільна в обиранні собі місця проживання. Ми з нею домовились, що вона буде жити то тут, то там. Чи планують вони повертатися в Україну? Скоріш, поки напевно ні, тому що ситуація ще трохи важкувата", - пояснив Танчинець.

Сергій запевняє, що на першому місці для нього - безпека дітей:

"Хтось може засуджувати мене, що діти не будуть жити в Україні... Ми всі, батьки, щукаємо для своїх дітей оптимальніші варіанти для того, щоби точно не перейматись безпекою найрідніших для тебе людей".

Музикант також розказав, скільки витрачає на місяць.

"Їжа, автомобіль... Близько $1000. Мені, в принципі, нічого не треба. Одяг носиться довго, їм я мало, автомобіль запрвляється, але я їжджу мало, тому що постійно в дорозі. На себе витрачаю, мені здається, порівняно небагато.

В мене є діточки, які залежать від моєї... Я оплачую їхнє життя, типу. Туди я витрачаю. Можливо, на їхні подорожі. Зараз прийде літо, вони кудись поїдуть. Це все, звісно, буду туди витрачати. Порівняно небагато", - зазначив Танчинець.

Нагадаємо, останній раз співак бачився з дітьми у грудні минулого року, коли приїздив з концертами до Токіо.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів