Гроші і не лише: 51-річна Вергара про вимоги до потенційного обранця і залежність, від якої не допоміг гіпноз

1 травня, 18:45

Колумбійська та американська акторка Софія Вергара розказала, що для неї означає краса, як вона ставиться до свого віку та які вимоги висуває до потенційних претендентів на її серце.

51-річна зірка серіалу "Гризельда" стала героїнею випуску журналу People.

"Для мене краса завжди була дуже важлива. Гадаю, це тому, що я латиноамериканка, ми завжди зростали, думаючи про те, як виглядати добре, вкладати волосся, робити мейкап. Це щось, від чого ти почуваєшся добре. Я люблю б'юті-продукти. Люблю мейкап, люблю одяг. Гадаю, тепер, коли я стала старша, це прекрасно, бо ти точно знаєш, що тобі подобається, що тобі личить, а що не личить. Я не роблю те, що в моді. Я лише роблю те, від чого почуваюся добре, що дає мені відчуття впевненості в собі та краси", - зазначила Софія.

Удома Вергара ходить у спортивках та світшоті, але завжди з нафарбованими віями та губами

Удома Вергара ходить у спортивках та світшоті, але завжди з нафарбованими віями та губами


Власне, впевненість у собі акторка вважає найпривабливішою рисою жінки.

Вергара, яка свого єдиного сина народила в 19 років, вважає, що трохи поквапилася з цим і було би краще, якби вона була більш зрілою. Але намагається жити, не озираючись назад, і з 32-річним Маноло, з якими вони "в якомусь сенсі зростали разом", у зірки чудові стосунки.

Акторка з сином Маноло

Акторка з сином Маноло

Актриса вже не дочекається, коли син зробить її бабусею, а поки ж на вихідні бере глядіти його собаку. Варіант самій стати мамою ще раз Вергара категорично не розглядає, тож це питання є принциповим для неї при побудові нових стосунків із чоловіками. Вона чесно назвала свої вимоги для потенційного обранця.

"Здоров'я. Гроші. Веселий. З дітьми. Ось і все. Ось чого я хочу", - поділилася вона.

Жодних табу на стосунки з акторами після розлучення з Джо Манганьєлло в Вергари не з'явилося.

Найбільшим плюсом свого віку Софія називає те, що її стала значно менше хвилювати думка інших

Найбільшим плюсом свого віку Софія називає те, що її стала значно менше хвилювати думка інших

"Для жінки за 50 уже і так важко когось знайти. Я не збираюся бути перебірливою: "О, він може бути лише лікарем. О, він може бути лише астронавтом". Ні, я маю на увазі, я не така перебірлива", - зі сміхом запевнила зірка, яка зараз зустрічається якраз із лікарем.

У липні Софії виповниться 52 роки. Акторка наголосила, що старою не почувається і приймає те, що її зовнішність змінюється. Водночас вона визнає, що, мабуть, ніколи не стане настільки хороброю, щоби носити незафарбовану сивину.

Обранець Софії мусить мати гроші й міцне здоров'я та не хотіти спільних дітей

Обранець Софії мусить мати гроші й міцне здоров'я та не хотіти спільних дітей

Із наближенням менопаузи Вергара стала серйозніше ставитися до сну.

"Раніше я могла виживати на шести годинах (сну), тепер я знаю, що я не виглядаю добре, якщо не поспала більше. Якщо в мене фотосесія, я намагаюся встати трохи раніше, бо ти більш запухша, тобі треба більше часу", - зізналася акторка.

Що до їжі, то Софія старається переважно дотримуватися збалансованого харчування, щоби мати змогу балувати себе улюбленими десертами.

Торти - це найбільша слабкість Софії

Торти - це найбільша слабкість Софії

"У мене залежність від солодкого, від цукру. І я з нею змирилася, бо пробувала багато чого, навіть гіпноз, але не спрацювало", - пожалілася вона.

Тренується акторка помірно, з невеликою вагою, але регулярно.

"У мене погані коліна, тож я ніколи насправді не виступала по шалених воркаутах. Усе своє життя тренувалася типу як людина похилого віку", - розказала вона.

Нагадаємо, Вергара запевняє, що ніколи не вдавалася до пластичних операцій. Торік вона розповіла, які антиейдж-процедури робить насправді.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів