"З неідеальним тілом і трошки старший": Огнєвіч про чоловіків, які до вподоби, екса в Африці та "величезні" борги

20 березня, 11:00

Одна з найбажаніших холостячок країни, співачка Злата Огнєвіч розказала, чи перебуває у стосунках та які чоловіки їй до вподоби.

В опитуванні "Люкс ФМ" 38-річна виконавиця також зізналася, що кілька років тому втрапила у великий борг.

Огнєвіч зазначила, що на її амурному рахунку 5 серйозних стосунків. Співачка пригадала одного з колишніх, з яким досі підтримує дружні діалоги:

"Були стосунки, за які я дуже вдячна. Цей хлопць зараз живе в Африці, він одружений. Викладає для дітей".


Співачка запевняє, що для неї кохання має бути палким і пристрасним

Співачка запевняє, що для неї кохання має бути палким і пристрасним

Огнєвіч розповіла, якого чоловіка бачить поруч із собою. Цікаво, що головним критерієм є "неідеальність".

"Головне, щоб цей чоловік не був ідеальним. Щоб в нього не було ідеальне тіло, ідеальне життя; щоб з ним було цікаво, гостро, палко, смачно, чуттєво. Щоб він був живий.

Мені подобається, щоб він був трошки старшим за мене: щоб в нього був досвід і глибина. І, звичайно, наші спільні інтреси, коли збігаються - дуже кльово", - відповіла артистка.

За словами самої Злати, наразі вона закохана.

"Я закохана... В життя, творчість, людей, можливо, ще в когось або щось. Коли прийде час, поділюся. Якби було про що розповісти серйозне, я б розповіла", - схоже, натякнула на вільне серце виконавиця.

За останній час Злата неодноразово запевняла, що закохана. Цікаво, чи не для збільшення охоплень?

За останній час Злата неодноразово запевняла, що закохана. Цікаво, чи не для збільшення охоплень?

скрін з відео

Огнєвіч також зізналася, що в чоловіках її найбільше дратують неохайність і розкидані речі. Сама співачка ретельно дбає про чистоту в домі і навіть має хатню робітницю, яка допомагає раз на місяць.

"Мені цього вистачає, тому що я сама підтримую порядок в оселі. Через те, що живу сама, мої речі ніхто не розкидає", - зазначила вона.

Злата, окрім того, що прибирає і підтримує чистоту вдома, встигає готувати і ділитися корисними рецептами

Злата, окрім того, що прибирає і підтримує чистоту вдома, встигає готувати і ділитися корисними рецептами

Поспілкувалися і про гроші. Як зізнається Злата, на початку пандемії у неї з'явилася величезна сума заборгованості, адже її концерти було скасувано, а контракти з оплатами підрядникам залишилися.

"Коли почалася пандемія, склалося так, що я була винна $17000. Для мене це величезна сума. Може, зараз скажуть, що артисти мільярдери, але ні, для мене це була сума надвелика. І виплачувала її два роки й працювала.

У мене був концертний тур й інша його частина мала початися, коли почався коронавірус. І частково були майданчики проплачені, частково слід було за контрактами виплати здійснювати… І так сталося, що через цей тур я влетіла $17000", – розповіла артистка.

За красивою картинкою і усмішками, які артисти постять у мережі, часто бувають труднощі, сльози і нестача грошей

За красивою картинкою і усмішками, які артисти постять у мережі, часто бувають труднощі, сльози і нестача грошей

Злату тривалий час не полишали тривожні думки, але вона закрила борг за допомогою праці та продажу власних коштовних речей.

"Я не могла жити з думкою, що я щось комусь винна. Я щось продала з коштовностей своїх, прикрас, щось напрацювала і віддала, щось зайняла, а потім борг цей віддала", – пригадала зірка.

Також Огнєвіч розсекретила частину своїх заробітків:

"За квартал отримую більше $3000 роялті", – зізналася співачка.

Нагадаємо, головна героїня другого сезону "Холостячки" обрала Андрія Задворного, який за півтора місяці покинув виконавицю через те, що не мав до неї почуттів.

Цікаво, що взяти участь у шоу дівчина вирішила після серії невдалих токсичних стосунків, в яких партнери, зокрема, дорікали їй стосовно зовнішності, зайвої ваги тощо. Раніше Злата роказувала, що обирає чоловіків з емоційною незрілістю і як це пов'язано з її батьком.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів