Ештон Кутчер, Скарлетт Йоханссон, Він Дізель та інші зірки, які мають близнюків

1 лютого, 09:48

Зазвичай брати та сестри зірок залишаються у їхній тіні і мало з'являються у пресі. Навіть про близнюків голлівудських акторів знають далеко не всі, якщо не враховувати сестер Олсен.

ТаблоID вирішив дізнатися, хто зі світових зірок має двійнят та розповісти, як Ештон Кутчер ледь не втратив брата Майкла, куди зникли Мері-Кейт та Ешлі Олсен, коли Рамі Малек підміняв свого брата Самі та інші цікаві деталі.

Ештон та Майкл Кутчери

Поки один ставав зіркою екранів, інший вимушений був боротися з важкими хворобами. Така різна історія братів-близнюків - 45-річних Ештона та Майкла Кутчерів. Аж до пологів їхня мама не знала, що носить двох дітей – ультразвукові діагностики "не бачили" Майкла позаду Ештона.

Майкл народився з легкою формою церебрального паралічу. Він мав невиразне мовлення та уповільнену моторику, які з часом мали зникнути – саме так запевняли лікарі батьків. Але згодом у нього діагностували кардіоміопатію, що супроводжувалася гіпертрофією м’язових волокон.


Майкл та Ештон Кутчери - брати-близнюки

Майкл та Ештон Кутчери - брати-близнюки

Фото Getty Images

Батьки спочатку не розповідали Ештону та старшій сестрі Туаші про важке захворювання брата. Майкла під’єднали до спеціального апарата, який викачує кров та насичує її киснем. Його шанси на життя різко скорочувалися з декількох тижнів до 48 годин. Хлопець потребував негайної трансплантації серця.

"Тоді я подумав про себе: хто як не я підходжу найкраще", - розповів Ештон, пригадуючи свою першу зустріч із 13-річним братом у реанімації.

На щастя, серце знайшли і Майклу зробили успішну операцію. Тауша та Ештон приходили навідати брата і все, що вони могли тоді сказати одне одному: "я тебе люблю". Брати довгий час були майже одним цілим. Допоки у 20 років Ештон не переїхав до Нью-Йорка і не почав будувати акторську кар’єру. Успіх впав на його голову, а Майкл відчував ревнощі.

Майкл Кутчер зовсім не схожий на свого брата-близнюка

Майкл Кутчер зовсім не схожий на свого брата-близнюка

Брати пройшли довгий етап важких розмов, аби порозумітися. Ештон, який теж переніс важке аутоімунне захворювання - васкуліт і ледь не втратив здатність бачити, чути і ходити, наполягав на тому, що поки ти живий, маєш зробити якомога більше.

"Я вважаю, що історія з моїм братом навчила мене цінувати життя", - пояснював Ештон.

Скарлетт та Хантер Йоханссон

Голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон має п’ятеро братів та сестер. Але найбільший зв’язок у неї з братом Хантером. 39 років тому зірка усього на три хвилини випередила його, щоб тепер мати почесне звання старшої сестри.

Вони росли у Нью-Йорку, мали звичайне життя, любили ходити з бабусею в музеї та на пляжі. Їхні стосунки були непорушні навіть тоді, коли слава Скарлетт зростала.

Схоже, брат-близнюк виглядає молодше за свою зіркову сестричку

Схоже, брат-близнюк виглядає молодше за свою зіркову сестричку

Фото Getty Images

"Він – моя друга половинка. Для мене немає нікого важливішого", - говорила вона.

За словами акторки, Хантер має "золоте серце". Він декілька разів супроводжував свою зіркову сестру на червоних хідниках. А от сам чоловік займається політикою. Пишуть, що навіть брав участь у президентській кампанії Барака Обами у 2008 році.

Він Дізель та Пол Вінсент

Один – у кадрі, інший – поза ним. Всесвітньо відомий актор 56-річний Він Дізель (справжнє ім’я Марк Вінсент – ред.) має різнояйцевого брата-близнюка Пола. З дитинства у них почалася любов до мистецтва.

У сім років Віна та Пола побачила художня керівниця театру нью-йоркського Грінвіч-Вілледжу, де брати любили бувати, і чітко заявила їм: якщо хочете грати, приходьте щодня о четвертій вечора та вчіть репліки.

Зачіски різні, але очі дуже схожі. Він Дізель зі своїм братом Полом

Зачіски різні, але очі дуже схожі. Він Дізель зі своїм братом Полом

Як бачимо, тоді акторство дало початок зірковій кар’єрі Віна, а от Пол пішов закадровою стежкою. Він працює звуковим редактором і був залучений до однієї з частин знаменитого "Форсажу".

"Два Поли. Моя мати стверджувала, що не випадково цей екранний дует визначив братерство в нашому тисячолітті", - написав Він на своїй сторінці у Facebook під фото, де зображений його брат та Пол Вокер. Тоді Дізель переживав втрату колеги, який загинув в аварії.

Судячи з публікацій в Instagram, Він та Пол Вінсент зберігають дружні стосунки. Дізель "на кожному кроці" пишається своїм братом і тішиться, що той став чудовим батьком.

Мері-Кейт та Ешлі Олсен

Сестри Олсен – найвідоміші зіркові акторки-двійнята. Вони дебютували у серіалі "Повний будинок". Їм було усього 9 місяців, коли їх відібрали для зйомок. Буквально з пелюшок дівчата почали вчитися акторській майстерності і напрацьовувати свій характер. Як потім казали їхні викладачі, Ешлі мала хист до сцен із важкими діалогами, а сором’язливіша Мері-Кейт могла розкритися у дійових.

Слава звалилася на цих близнят у дуже ранньому віці

Слава звалилася на цих близнят у дуже ранньому віці

Фото Getty Images

Всього у 6 років сестри заснували продюсерську компанію, з якою випускали власні програми та серіали. Але вже у 2004 році Олсен востаннє разом з’явилися на екрані. Ешлі зайнялася бізнесом, де просувала власний бренд одягу, а Мері-Кейт зіграла декілька ролей. У 2012 році вона завершила кар’єру.

Красуні-близнючки Олсен мають ще одну сестру - зірку Месників Елізабет Олсен

Красуні-близнючки Олсен мають ще одну сестру - зірку "Месників" Елізабет Олсен

Фото Getty Images

Особисте життя 37-річні зірки не афішують. Відомо, що Мері-Кейт у 2015 році вийшла заміж за французького банкіра Олів’є Саркозі – зведеного брата колишнього президента Франції Ніколя Саркозі. За 6 років пара офіційно розлучилася. А Ешлі пов’язала своє життя з художником Луїсом Айснером. Ймовірно, у серпні 2023 року у них народився син Отто.

Девід та Пітер Пол

Вони – найвідоміші "Няньки" 90-х. Близнята Девід та Пітер Пол прославилися завдяки своїм нереальним формам тіла. В дитинстві Девіда булили однолітки, бо вважали його розумові здібності трохи недостатніми. Обоє братів страждали на дислексію.

Натомість вони віддавали усіх себе спорту. Брати приходили на тренування з пов’язками на головах, фланелевих сорочках і джинсах, чим привертали до себе неабияку увагу.

Попри таку роботу над своїм тілом, Девід та Пітер не брали участі у професійних змаганнях – вони стали зірками екранів.

Брати Девід та Пітер Пол відомі завдяки фільму 1994-го року Няньки

Брати Девід та Пітер Пол відомі завдяки фільму 1994-го року "Няньки"

Пік неоднозначної популярності припадає на 80-90-ті роки. Їхню роль у "Варварах" критики рознесли вщент. Тоді продюсери хотіли повторити касовий успіх "Конана-варвара" за участю Арнольда Шварценеггера, але зазнали фіаско.

Натомість ЗМІ звернули увагу на особисте життя Девіда та Пітера. Брати розповідали, що з’їдали по 36 яєць на день. Вони могли облити чимось гидким хлопця у дорогій автівці, бо просто того хотіли. Близнята мали 6 тисяч доларів штрафів і геть не турбувалися про те.

"Ми завжди робили те, чого боялися люди", - зауважував один з Полів.

Після "варварів" вони зробили собі пластичні операції, змінивши щелепи та звузивши носи. Знялися у декількох комедіях, зокрема "Няньках", який у США вважають провальним проєктом. Одразу після зйомок Девіда паралізувало з невідомих причин. Близько року чоловік оговтувався від наслідків і переосмислював своє життя.

Після акторської кар’єри Девід писав пісні та випускав одяг. Пітер став телеведучим, знайшов себе у езотериці та написав кілька книг про виховання дітей. За два дні до свого дня народження у 2020 році Девід помер уві сні. Причина смерті не розголошувалася. Пітер важко переносив втрату брата.

Рамі та Самі Малек

Якщо оскароносному актору Рамі Малеку раптом знадобиться дублер в кіно, то його брат-близнюк 42-річний Самі з легкістю зможе його замінити. І такий досвід у них вже був. Навчаючись у коледжі, він попросив брата прочитати монолог замість нього на занятті. Викладачі та аудиторія були вражені і дали "Самі" найвищий бал.

З дитинства ці двоє були дуже винахідливі і, як кажуть, нерозлийвода. Хоча кар’єрні стежки у братів кардинально різні. Рамі підкорив Голлівуд, а Самі працює вчителем. Він спеціалізується на американській літературі та культурі.

Самі і Рамі Малек - справжні близнюки, яких важко розрізнити

Самі і Рамі Малек - справжні близнюки, яких важко розрізнити

Фото Getty Images

Брати завжди підтримують одне одного. Так, Самі супроводжував Рамі на "Золотому глобусі" та церемонії "Оскар" у 2019 році, коли той отримував свою нагороду за роль Фредді Мерк’юрі у фільмі "Богемна рапсодія".

"Тоді я втратив дар мови", - радів за брата Самі.

Самі дуже радіє успіхам свого брата

Самі дуже радіє успіхам свого брата

Фото Getty Images

До речі, хоч цього року Рамі і не номінований на "Оскар" в жодній з номінації, але фільм "Оппенгеймер", де він зіграв роль Девіда Хілла, може забрати чимало нагород.

До речі, супермодель Жізель Бюндхен також має сестру-близнючку Паті, яка працює її менеджеркою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів