"Хочу подумки обійняти вас": Астаф'єва щемливо звернулася до тих, хто святкує Різдво без рідних

25 грудня 2023, 13:10

Колишня співачка Даша Астаф'єва зізналася, що зараз, під час свят, постійно думає про тих українців, які зустрічають їх у розлуці з рідними.

"Я бачу ялинки, різдвяні свічки, неймовірні вишиті скатертини, якими накриватимуть стіл, і постійно думаю лише про одне: скільки ж українців зустрічатимуть ці свята без рідних", - написала Даша в Instagram.

Даша на свята підняла сумну, але важливу тему

Даша на свята підняла сумну, але важливу тему

"Це тисячі спорожнілих будинків. У когось поряд не буде батька, бо він зараз на фронті. Комусь не обійняти дружину, яка живе з дитиною закордоном. Хтось не зможе поцілувати доньку, обійняти друга,відкрити подарунок від мами. А наші воїни… Що вони відчувають зараз замість святкового передчуття?..", - запитала зірка.


"Людей розділяють тисячі кілометрів і навіть різні світи. Це горе втрати не вилікує час. Пройдуть роки, зміняться обставини, але це Різдво без рідних викарбується товстим шрамом", - зазначила вона.

Зірка звернулася до тих, хто зараз в розлуці з близькими людьми

Зірка звернулася до тих, хто зараз в розлуці з близькими людьми

Зі слів Астаф'євої, новорічні свята тепер для неї стали іншими, сповненими вдячності та скорботи.

"Вони тихі та позбавлені мішури. Традиції на Святвечір розмовляти тихцем та виголошувати молитву актуальні як ніколи за наші часи. До цього справді линеш думкою", - зізналася дівчина.

"Ці слова, мабуть, не змінять нічого, я розумію. Але я хочу подумки обійняти всіх, хто цьогоріч залишиться на Різдво без близьких. Мені болить разом із вами. Ви сильні, ви мужні, ви терплячі. Я пишаюся кожним, хто хоробро проходить цей складний етап і залишає у своїй душі місце для надії та світла. Будь ласка, пам'ятайте: на темному небі обов'язково зійде перша зірка й освітить ваш шлях. Ніч скінчиться", - запевнила вона.

Ваші з вами завжди — ось тут, у серці. І вони нікуди не дінуться. Святкуйте цю можливість — любити когось так сильно — хай там що", - закликала вона.

Астаф'єва подумки обіймає всіх, кому зараз самотньо

Астаф'єва подумки обіймає всіх, кому зараз самотньо

Нагадаємо, сама Даша в ці свята не самотня: під час війни вона зустріла кохання свого життя.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів