"Підтягуєте до себе агресивних чоловіків": Скрипка заявив, що красиві жінки стають жертвами насилля через власну поведінку

10 жовтня 2023, 17:00

Музикант Олег Скрипка вважає, що в Україні немає як фемінізму, так і мачизму, а от жертвами домашнього насильства - принаймні, в його оточенні - частіше є чоловіки.

Чим, на його думку, красиві жінки самі притягують потенційних аб'юзерів і в чому він сам потерпає від гендерної нерівності, артист розказав в інтерв'ю Олексію Суханову.

Як переконаний Скрипка, фемінізму в Україні немає, але є "деякі радикальні феміністки", які не поважають чоловіків і хочуть "побудувати свій амазонський світ" без них.

Олег Скрипка останнім часом полюбив просторікувати про фемінізм

Олег Скрипка останнім часом полюбив просторікувати про фемінізм


"Фемінізм потрібен підліткам, в підлітковий період вони відкидають батьків. Їм треба самостійність свою побудувати. І це є якби незрілість особистості жінок. І коли вона визріє, жінка, тоді, як ми з віком повертаємось до батьків, до поваги, до шани батьків і з батьками можемо побудувати дорослі стосунки, і жінкам треба побудувати дорослі стосунки з чоловіками", - заявив Олег.

"У минулому в Європі, на жаль, був мачизм, і фемінізм – це реакція на мачизм. В Україні мачизм майже не представлений", - запевнив музикант, додавши, що "мачизм - це домашнє насилля".

В оточенні Скрипки з домашнім насильством стикаються лише чоловіки.

"Напевно, в моєму оточенні якраз є домашнє насильство тільки в іншу сторону: і морально, і психологічно, а іноді й фізично. І на сьогоднішній день, на жаль, чоловік законом ніяк не захищений", - поділився він.

Із теми домашнього насильства артист дуже несподівано перескочив на тему... одягу

Із теми домашнього насильства артист дуже несподівано перескочив на тему... одягу

"Ви бували колись в магазинах одягу? На якому поверсі знаходиться жіночий одяг? На першому поверсі знаходиться жіночий одяг, іноді на другому. І аж на третьому знаходиться чоловічий. Ми говоримо про рівність. Я як чоловік, який любить красиво вдягатися - для мене це реально проблема. Тому що чоловічого одягу разів в п’ять менше, ніж жіночого", – обурився Скрипка.

На думку музиканта, якщо чоловік порушує закон, то жінка дуже добре захищена законом. Якщо ж жінка порушує закон, то чоловік не захищений взагалі.

"І це є паростки фемінізму навіть в нашому суспільстві", - наголосив Олег.

А от емансипацію жінок музикант цілковито підтримує, мовляв, самостійна, автономна зріла як особистість жінка вже здатна зустрітися із іншою особистію, з чоловіком. "Незрілість і паразитизм", бажання "сісти чоловіку на голову" - це те, що Скрипка засуджує.

Скандали, які останнім часом спалахують після яскравих заяв Скрипки, він списує на ІПСО з боку росії

Скандали, які останнім часом спалахують після яскравих заяв Скрипки, він списує на ІПСО з боку росії

Розказуючи про свою дружину Наталю, музикант розкрив, що вона свого часу його підкорила тим, як подала йому чай.

"Тому що, як правило, красиві жінки, вони дуже хамовито себе поводять щодо чоловіків. Вони холодні, не посміхаються, не дивляться в очі, вони тобі не зроблять жесту ніякого. Я як чоловік, який не зробить ніколи першого кроку, тому мене ці жінки завжди відштовхували", - зізнався Скрипка.

"Це, дівчата, щоби ви знали: іноді ви відштовхуєте чоловіків, тому що ви холодно себе поводите. Ви можете бути дуже палкі всередині, але коли холодно себе поводите, ви найкращих чоловіків відштовхуєте. А саме "биків" ви, як жертви, запалюєте. Тому, красиві дівчата, ви підтягуєте до себе це, агресивних чоловіків і тих мачо, і ви потерпаєте від насилля саме через вашу таку холодну поведінку. Це дуже парадоксально, але це так", - попередив він.

Нагадаємо, раніше Скрипка відзначився заявами про "погане виховання жінок" як світову проблему. Зокрема він побоюється, що коли Україна стане заможнішою, українки можуть "забити" на піклування про власну зовнішність.






Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів