Полякова про Міцкевича, який злив їхні фото з поцілунками: Там проблеми з усім

1 квітня, 10:20

Співачка Оля Полякова, витримавши паузу, прокоментувала свіжий скандал із ведучим та ексучасником "МастерШефа" Владиславом Міцкевичем, який заявив, що в них були стосунки, та оприлюднив фото з поцілунками.

Схоже, те, що чоловік після того публічно вибачився та зізнався, що сказав неправду, не надто розчулило Олю. Неприємної для себе теми артистка торкнулася під час спільного з дочкою Машею етеру в Instagram.

"Це звичайний хайп на помсті через те, що не вийшла співпраця, не вийшла дружба. Коротше, в людини хайп, розумієте? Шкодую тільки через те, що я зразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу. Ми працювали. Він був у мене вдома, він знімав тут. Навіть ті фото, які він розмістив, були зроблені у мене вдома, в мене в бані. Ця людина дружила з моєю сім'єю", - сказала Полякова.

Полякова відреагувала на, як вона висловилася, полуночні п'яно-наркотичні сторіс Міцкевича

Полякова відреагувала на, як вона висловилася, "полуночні п'яно-наркотичні сторіс" Міцкевича


Вона пояснила, чому перестала співпрацювати з Міцкевичем.

"Сьогодні молоді люди хочуть отримати все і відразу. І можуть пожертвувати робочими стосунками, на жаль, і дружніми стосунками. Мені дуже-дуже прикро, що люди заради хайпу, заради помсти... Він працював у мене, був звільнений, він требував гроші, шантажував нас, а потім зробив те, що зробив", - розказала вона.

"А звільнений він був через вживання алкоголю та наркотичних препаратів... У мене дуже багато таких фоток із друзями, то правда", - додала Полякова.

Як наголосила артистка, якби існували по-справжньому інтимні фотографії її та Міцкевича, то він би їх неодмінно опублікував.

Одне з тих самих фото, оприлюднених ексучасником МастерШефа

Одне з тих самих фото, оприлюднених ексучасником "МастерШефа"

Скріншот із Instagram Міцкевича

Утім якось мститися Владиславу за його вчинок Оля не планує.

"Що з нього взяти за цей наклеп і фігню? В суд на нього подати? З цієї людини немає що взяти. Від слова зовсім. Там проблеми з усім", - зазначила співачка.

Нагадаємо, нещодавно в Полякової виник конфлікт із зірковим кухарем Євгеном Клопотенком, який у інтерв'ю проїхався по творчості виконавиці.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів