Українським олімпійцям підготували "сюрприз" у вигляді... Козловського

1 серпня 2008, 16:04

Цьогорічна Олімпіада ще не розпочалася, а вже принесла українцям низку "сюрпризів". Спочатку нас "потішили" костюми, в яких виступатимуть українські спортсмени на змаганні в Пекіні.

Проте тепер організатори поїздки на Олімпіаду вирішили "добити" вболівальників новиною про "зірковий десант", який підтримуватиме українців під час змагань.

Виявляється, в Україні нема більш гідних естрадних виконавців, ніж Віталій Козловський і Віктор Павлік, які б могли підняти "бойовий дух" українських спортсменів.

Усього підтримати національну олімпійську збірну України під час Олімпіади в Пекіні їде семеро зірок.


Козловського звозять на Олімпіаду
У п'ятницю міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко оголосив імена цих артистів - це Віктор Павлік, Наталія Валевська, Віталій Козловський, Борис Барський, Сніжана Єгорова, Антін Мухарський та Камалія.

Міністр зазначив, що "улюблені виконавці" (цікаво, чиї?) будуть надихати спортсменів на найвищі результати, будуть їхніми талісманами.

"Я впевнений, що тандем наших найкращих співаків дасть заряд позитиву для всієї української команди. Тим більше, що список улюблених зірок складали самі спортсмени", - сказав Павленко.

Міністр також повідомив, що представники "культурного десанту" приїдуть до Пекіну в дві зміни - з 6 до 16 серпня та з 16 до 26 серпня, і зупиняться в готелі.

Зірки мають намір відвідати всі змагання, в яких братимуть участь українські атлети.

До речі, нещодавно стало відомо, що українські співачки Таїсія Повалій і Руслана так само їдуть на Олімпіаду. Проте у складі... російської делегації. Мабуть, в українській їм не знайшлося місця.

За матеріалами УНІАН. Фото Дмитра Амідова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів