Віталіна Ющенко покаже свій пупок Мілану

16 вересня 2008, 13:16
Донька президента Віталіна Ющенко демонструватиме одяг українського дизайнера Айни Гасе .

Дефіле доньки Віктора Андрійовича пройде у суботу в рамках Міланського тижня моди, пише газета "Сегодня". Зазначається також, що у Мілані Гасе покаже свою колекцію весна-літо-2009.

"Так, справді, Віталіна буде у ролі моделі на показі у Мілані. Вона активно готується до цієї події", - розповіла газеті подруга Віталіни продюсер Олена Мозгова.

Віталіна Ющенко пішла у моду

Помічниця Віталіни Ющенко Олександра також підтвердила майбутній показ доньки президента. За її словами, старанно худнути до цього 27-річній Віталіні Ющенко не потрібно, у неї і так з вагою все нормально.

Щоправда, вбрання, яке буде демонструвати Віталіна Ющенко, показувати поки в ательє Айни Гасе відмовилися. Та, судячи з усього, це будуть легкі літні сукні.


Айна Гасе відома як модельєр, що обшиває прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, а також її доньку Євгенію Карр.

Раніше Віталіна Ющенко говорила, що дуже хоче спробувати себе й у ролі дизайнера. За її словами, вона вже давно пробує малювати ескізи одягу, причому не дотримується якогось стилю і малює залежно від настрою. Можливо, участь у показі - крок до власного будинку моди, вважає газета.

Віталіна покаже свій пупок Мілану

На подіум старша донька Віктора Ющенка вийде не вперше: на "Українському тижні моди" вона продемонструвала короткі шорти, топ і високі чоботи на підборах від молодого українського дизайнера Олесі Теліженко.

Як повідомляв ТаблоID, цього місяця Віталіна з‘явилася га сторінках російської версії відомого модного журналу "Vogue".

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів