"Він був моїм усім": колишня дружина екснардепа Рибалки зізналась, як переживає їхній розрив і що стало його причиною

26 квітня, 15:45

Блогерка Анастасія Байбородіна, яка днями оголосила про своє розлучення з колишнім депутатом-радикалом Сергієм Рибалкою, подякувала своїй аудиторії за підтримку, без якої вона би "здохла від страждань".

Про те, як почувається вона зараз, а ще про те, чому їхня лавсторі з батьком трьох її дітей закінчилася саме так, Настя написала в Instagram.

Свої думки Анастасія проілюструвала таким фото

Свої думки Анастасія проілюструвала таким фото

"Останні роки я жила у відчутті себе недостойної, негідної, поганої людини. Але ви кажете, що я хороша. В такому випадку не все втрачено", - написала жінка.


"Всіх цікавить причина нашого розладу. Я не збираюсь виносити сварки з ізби, але була б дуже жорстокою до вас, не прокоментувавши останні події. Начудили обидва", - констатувала Анастасія.

"Скажу одне, якщо любите - цінуйте. Не нехтуйте почуттями близької людини. За останні три місяці ми наробили один одному стільки лайна, що здається, це було змагання, хто кому зробить болісніше. Довіра, теплота зруйновані. Повагу треба відбудовувати (є заради чого… кого)", - зазначила вона, маючи на увазі спільних дітей.

У травні пара мала би відзначати дев'яту річницю свого шлюбу. В експодружжя троє дітей: 4-річні двійнята Тимур та Остап і 1-річна дівчинка Мія

У травні пара мала би відзначати дев'яту річницю свого шлюбу. В експодружжя троє дітей: 4-річні двійнята Тимур та Остап і 1-річна дівчинка Мія

Як висловилася Байбородіна, маленька недомовка породжує величезну брехню, і ця "воронка" здатна закрутитися так сильно, що її вже не розплутати.

"Ми познайомились, коли мені ледь виповнилось 18 років. Своє свідоме життя я існувала в мікросвіті, де все поверталось навколо однієї людини. Я не знаю іншого. Він був моїм сенсом, моїм повітрям, моїм всім. І це було дуже круто! Яскраво", - поділилася вона.

Анастасія вдячна за минуле з Сергієм.

У Рибалки з Байбородіною, яка ще торік кликала його красунчиком, плейбоєм і Зевсом, було три весілля: в Києві, на Мальдівах та в США

У Рибалки з Байбородіною, яка ще торік кликала його "красунчиком, плейбоєм і Зевсом", було три весілля: в Києві, на Мальдівах та в США

"Тепер я не знаю, що буде та як далі жити", - зізналася вона.

"Але я не одна. В мене є ви, друзі. Кожен, хто виразив співчуття. Кожен, хто поряд. Я це відчуваю. Ви дістаєте мене з тієї глибокої прірви, в яку я суцільно провалилась. Мені дуже боляче, дуже погано, дуже паскудно. Але я справлюсь. Ви мені так кажете кожного дня. І тепер я це знаю. Я вірю. Дякую", - додала Байбородіна.

Нагадаємо, до Анастасії Сергій Рибалка був одружений із "принцесою АТБ" Анною Буткевич та має від неї дочку Роксолану.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів