Дочку Боярського покинув наречений

18 грудня 2008, 16:31

Зірку фільму "Адмірал" та дочку відомого мушкетера Михайла Боярського Лізу залишив наречений Павло, пише "Комсомольская правда".

Ходять чутки, що на заваді весілля Боярської та актора з Новосибірську стала 40-річна продюсерка та подруга Павла.

"Це моя особиста справа! Не хочу обговорювати свій роман!" - сказала Ліза Боярська журналістам.

А Павло, який так і не повів актрису під вінець, заявив: "Ні, я не наречений. Тема Лізи закрита. Не коментую. Одружуватися не збираюся!"


Павло та Ліза так і не стали подружжям

Як відомо, дочка Боярського познайомилася з хлопцем під час своїх гастролей у Новосибірську.

До речі, у своєму рідному місті Павло Поляков досить відомий актор. Він виступає на сцені драматичного театру, на місцевих телеканалах, презентаціях, нічних клубах.

За словами подруг Боярської, Павло одразу сподобався дівчині. Хлопець також почав відповідати дівчині взаємністю. Ліза стала часто приїжджати до Новосибірську, щоб зустрітися з Павлом. Обоє з нетерпінням чекали побачень.

Потім актриса запросила обранця погостювати в Санкт-Петербург і познайомила батьками. Після цього почали з'являтися чутки про можливе весілля пари. Сам же Павло розповідав друзям, що планує перебратися до коханої.

Однак раптом у Боярської та Полякова відбувся розкол. Актор відмовився переїжджати до Лізи.

"Паша говорив мені, що подумує переїжджати до Лізи Боярської. Але в Лізи немає великих можливостей - вона йому не в змозі запропонувати, наприклад, головну роль у театрі Пітера. Він запитував моєї поради.

Я йому чесно сказав: немає резону їхати на порожнє місце! Кидати головні ролі в Новосибірську, щоб нестися в невідомість? Тим більше назад дороги вже не буде", - розповів друг актора.

"У нашої тусовці говорять, що Павло відмовився від Лізи, щоб не зіпсувати дружби з Анастасією Журавльовою. - розповіла знайома Павла.

Як відомо, Журальовій більше 40-років. Вона дама з великими зв'язками, відома тележурналістка, президент і власниця новосибірської телекомпанії РТВ.

За словами наближеної до Полякова людини, саме Журавльова зробила з простого актора Паші місцеву зірку.

Вона знаходила спонсорів на його розкручування і донині будує йому кар'єру.

Батько Лізи відомий актор Михайло Боярський поки не коментує ситуацію, що склалася.

Однак не так давно в інтерв'ю одному з російських телеканалів актор заявив, що в він "проти всяких бойфрендів" доньки.

"Їй потрібно обов'язково зустріти чоловіка, що буде більш успішний, ніж вона. Я думаю, що з чоловіками, які звернуть увагу на мою дочку в мене буде конфлікт...", - зізнався Боярський.

"А зараз і мужики не ті, от що мене дратує! Якісь усі дріб'язкові, кволі, з наркотиками, неспортивні. Так що це точно: Ліза заміж поки не збирається", - додав актор.

Фото ruskino.ru, gazeta.aif.ru та spb.timeout.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів