"Немає місця емоціям": колишні саєнтологи розповіли, чи справді Круз не спілкується з донькою через релігію

27 квітня, 15:49

Американський актор Том Круз вже 12 років не спілкується зі своєю донькою Сурі. Навіть на її повноліття зірка був за три тисячі кілометрів від Нью-Йорка, де мешкає дівчина зі своєю мамою, акторкою Кеті Холмс.

Однією з причин розладу між батьком та дочкою називають віру, яку сповідує Круз - саєнтологію.

Том подався у цю релігію ще у 1990 році, а у 2005 публічно заявляв, що саме саєнтологія допомогла йому позбутися дислексії (розлад писемного мовлення, - ред.).

Як пише Daily Mail, коли Кеті Холмс та Том Круз були одружені, жінка вивчала саєнтологію, а Сурі мала вирости, сповідаючи цю віру. Однак, після їхнього розлучення Кеті повернулася до католицизму й постаралася відвернути доньку від батькової релігії.


Фото Getty Images

А саєнтологія сумнозвісна тим, що церква відмовляє своїх вірян підтримувати відносини з тими, хто відвертається від їхньої віри, а декотрих людей називають "особами, які подавляють".

"Кеті вважали особою, яка подавляє, а Сурі, як наслідок, джерелом проблем. Том не може спілкуватися зі своєю донькою. В саєнтології на першому місці саєнтологія, а сімейні цінності на другому плані", - розповіла колишня дружина президента релігії Карен Де Ла Карьєр.

За словами кольшнього співробітника служби безпеки Тома Круза та саєнтолога Брендана Тайя, у саєнтології існує політика відсторонення.

"Коли це застосовується суворо, місця для емоцій немає. Поки Сурі підтримує свою маму, Том не буде з нею спілкуватися", - сказав він.

Сурі дуже схожа на свою маму

Сурі дуже схожа на свою маму

Ще один колишній саєнтолог Майк Ріндер каже, що саме релігія є причиною розриву між батьком та донькою.

"Оскільки Кеті взяла на себе ініціативу у розлученні, тим самим, припіднесла неочікуваний "сюрприз" найвідомішому саєнтологу на Землі, вона вчинила "подавляючий акт". Таким чином, Том не міг бути із нею пов'язаний", - додав Ріндер.

До слова, схожу ситуацію можна побачити у відносинах старших дітей Тома Круза, яких він всиновив у шлюбі з Ніколь Кідман. Після розлучення з Томом, акторка перестала вивчати саєнтологію, а от її прийомні діти - Белла та Конор - ні. А тепер вони не спілкуються з зірковою мамою.

Нагадаємо, Том Круз та Кеті Холмс були у шлюбі протягом шести років. Після розлучення у 2012 році актор перестав бачитися із донькою.

Як відомо, Ніколь Кідман та Круз були одружені з 1990 по 2001. Свій шлюб з ним акторка порівнювала з бульбашкою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів