Луценку бракує порнографії

18 червня 2009, 11:44
Гроза німецьких митників міністр внутрішніх справ Юрій Луценко виступає проти введення кримінальної відповідальності за зберігання порнографічної продукції.

"Чи потрібно карати кримінально людей, які вдома тішаться порнографією? Я, наприклад, не впевнений, що це потрібно", - заявив міністр у середу під час прес-конференції.

"Люди різні бувають, і може у них це останнє", - додав всерозуміючий Луценко, пише "Українська Правда" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За словами Луценка, закон про кримінальну відповідальність за зберігання порно для нього несподіваний.

А говорячи про поширення порнопродукції через мережу Інтернет, міністр висловив жаль з приводу того, що багато такої продукції знаходиться не на українських сегментах.


Луценко дивується, що порно мало на українських сайтах

Окрім цього Юрій Луценко здивовнаий тим, що за користування послугами повій та заняття проституцією передбачається лише 120 гривень штрафу, а за зберігання порнопродукції хочуть саджати за ґрати на три роки.

"Якщо порнографія стає кримінально забороненою для зберігання, чому проституція у нас все ще карається смішними штрафами ... якщо насправді 120 гривень, а на екрані три роки, ну це якось несерйозно", - сказав голова МВС.

Луценко гадає, що необхідно карати не тих, хто користується порно заради втіхи, а тих, хто його розповсюджує.

У такому разі, на думку міністра, якщо буде прийнято саме закон про кримінальну відповідальність за розповсюдження розпусної інформації, то це дасть можливість карати й продавців іншої продукції аморального характеру. Зокрема, літератури фашистської спрямованості.

Фото Дмитра Амідова ("ТаблоID")

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів