Oriflame відкриває сайт, на якому живе Олімпіада

14 січня 2010, 10:46

Косметична компанія Oriflame спільно з Національним олімпійським комітетом України оголошують про початок конкурсу фотографій зимових видів спорту "Olympic Beauty".

Фотоконкурс триватиме впродовж місяця – з 12 січня по 12 лютого 2010 року.

Спеціально для "Olympic Beauty" був створений офіційний інтернет-сайт www.olympicbeauty.com.ua , запуск якого збігається зі стартом конкурсу.

Починаючи з 12-го січня 2010 року, відвідувачі зможуть сміливо заглядати на сторінку, яку можна назвати маленьким офісом Олімпіади. Адже саме тут можна дізнатися, які види зимового спорту є олімпійськими, і чим вони особливі.

На сайті також можна познайомитися з учасниками нашої олімпійської збірної, які представлять Україну на Зимовій Олімпіаді-2010, побажати їм успіхів і проголосувати за найкрасивішого олімпійця.


Напевно, можна сказати, що на www.olympicbeauty.com.ua є майже все, що потрібно любителям зимових видів спорту.

Тому, якщо комусь не вдалося, але дуже хотілося стати учасником Олімпійських ігор, сайт пропонує завоювати свою власну медаль.

А зробити це можна, взявши активну участь у конкурсі фотографій зимових видів спорту "Olympic Beauty", запропонованому компанією Oriflame і НОК України.

Щоб стати учасником онлайн-конкурсу "Olympic Beauty" конкурсантові необхідно розмістити свої найяскравіші та найкрасивіші фото, на котрих він займається зимовими видами спорту, на сайті www.olympicbeauty.com.ua, заздалегідь зареєструвавшись на даному ресурсі.

Після цього необхідно збирати голоси учасників і відвідувачів сайту, запрошувати до голосування друзів і вигравати чудові призи від Oriflame.

Необхідно враховувати, що в конкурсі можуть брати участь жителі України, яким виповнилося 18 років.

За підсумками конкурсу, учасникові, чиї фотографії отримають найбільшу кількість голосів, компанія Oriflame вручить суперприз – уїкенд у гірськолижному & SPA курорті "Буковель" на 2 персони.

Окрім цього, Oriflame піднесе власникам фото, котрі зібрали на свою підтримку велику кількість голосів, додаткові призи:

• серія з догляду за волоссям "Експерт Зимовий" - 30 наборів;
• серія зимової косметики "Лісовий горіх і ягода годжі" - 25 наборів;
• серія для чоловіків Glacier – 15 наборів;
• серія Wellness – 15 наборів;
• жіноча туалетна вода Miss O – 10 шт.;
• чоловіча туалетна вода Glacier Ice by Evgeni Plushenko – 5 шт.

Переможці фотоконкурсу "Olympic Beauty" будуть оголошені 14-го лютого 2010 року на офіційному інтернет-ресурсі www.olympicbeauty.com.ua .

Як відзначив президент НОК України Сергій Бубка, нині необхідно популяризувати спорт.

"Спорт несе здоров'я і красу тіла та душі. Ми повинні спонукати молодь займатися спортом, активно відпочивати", - каже Бубка

Саме тому НОК спільно з компанією Oriflame ініціюють конкурс "Olympic Beauty".

"Ми віримо, що даними акціями ми привернемо активну увагу до Олімпіади, а також до зимових видів спорту", - підсумував президент НОК України.

За матеріалами пресс-служб Оріфлейм та НОК України

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів