Чоловік Гвен Стефані зізнався, що мав секс із чоловіком

14 жовтня 2010, 14:06

Британський рокер Гевін Россдейл, одружений зі співачкою Гвен Стефані, зізнався, що в молодості мав любовну пригоду із чоловіком.

Сенсаційну заяву фронтмен гурту "Bush" зробив під час інтерв'ю журналові "Details", повідомляє "The Daily Mail".

Коханим нині зразкового сім'янина і татуся двох малюків у 1980-ті роки був епатажний співак-трансвестит Мерилін, чиє справжнє ім'я Пітер Робінсон.

"Коли тобі 17, господи, я гадаю, ніщо не може видатися дивним - ти пізнаєш життя. Це частина дорослішання - не більше й не менше", - зазначив Россдейл.


Тож, свої любощі з чоловіком 44-річний рокер вважає чимось на кшталт експерименту.

"Ти маєш дізнатися, що тобі подобається, й дізнатися, що не подобається", - сказав він.

Про те, що молоді артисти були не лише друзями, ще у 1995-му році згадав у своїй автобіографії інший ексцентричний артист - Бой Джордж.

Чоловік Гвен Стефані спав з трансвеститом Мерилін

Втім, тоді Россдейл категорично заперечив факт одностатевого кохання, запевнивши, що вони із Мереліном "були, і досі є добрими друзями".

Не зізнався музикант навіть тоді, коли в минулому році сам Робінсон назвав його "коханням свого життя".

Невідомо, що змусило рокера заговорити про той давній роман зараз. Але, як розповідає джерело, наближене до Россдейла, після інтерв'ю музикант вже встиг пошкодувати про свою балакучість - адже про цю пікантну сторінку своєї бурхливої молодості він за 8 років шлюбу досі не встиг розповісти своїй дружині Гвен.

Подейкують, що Россдейл навіть звертався до редакторів журналу з проханням не друкувати його одкровення, проте йому, звісно, відмовили.

Нагадаємо, в квітні Россдейла "заклала" скандальна співачка Кортні Лав - заявивши, що спала із рокером, коли він вже був одружений.

Фото "АР" та stupidcelebrities.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів