ДіКапріо покинув подружку, а вона роздяглася. ФОТО

12 травня 2011, 17:53

Голлівудський актор та "справжній мужик" Леонардо ДіКапріо, схоже, розбігся зі своєю давньою подружкою моделлю Бар Рафаелі. Однак красуня, судячи з усього, не стала горювати і знялася у пікантній фотосесії.

Якщо вірити чуткам, 5-річні стосунки зірки кіно та ізраїльської моделі підійшли до кінця, повідомляє "Contact Music" з посиланням на "New York Post".

Кажуть, ДіКапріо та Рафаелі вирішили припинити стосунки минулого тижня, коли остаточно зрозуміли, що не готові до одруження.

Паралельно з чутками про розрив ДіКапріо та Рафаелі з'явилися пікантні фото красуні

"Цей (розрив) був дружній. Вони залишилися друзями. Вони просто виросли одне для одного і розійшлися різними шляхами", - розповіло джерело.


Зауважимо, це не перший розрив зіркової парочки. Так, у 2009-му році Лео та 25-річна Бар вже розбігалися на шість місяців.

Бар знялася у рекламній кампанії білизни "Passionata"

Нагадаємо, ДіКапріо та ізраїльська красуня зустрілися у 2005-му році. За цей час Рафаелі так і не змогла затягти зірку "Титаніку" до вівтаря.

36-річний Лео неодноразово зізнавався, що не впевнений, що взагалі коли-небудь одружиться. Мовляв, він бачив чимало невдалих шлюбів й не хотів би й собі такого.

Фото celebrity-gossip.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів