Ландіка оголосили у розшук

9 липня 2011, 17:46

Романа Ландіка, який напередодні жорстоко побив луганську модель, оголошено у розшук.

Депутат Луганської міськради Роман Ландік дострибався. Мажора оголошено у розшук у зв'язку з відсутністю його за місцем проживання.

Про це у суботу пише "Українська правда" із посиланням на повідомлення управління зв'язків із громадськістю МВС.

У повідомленні також відзначається, що 7-го липня стосовно Ландіка порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.


"Нагадаємо, що 4 липня близько третьої години ночі у приміщенні ресторану "Баккара" у місті Луганську, грубо порушуючи громадський порядок Ландік Р.В. безпричинно заподіяв тілесні ушкодження громадянці К.", - йдеться у повідомленні.

Ландіка вже шукають

Як відомо, на відео, знятому камерами спостереження ресторану "Баккара" у Луганську, видно, як Роман Ландік жорстоко б’є дівчину. Резонансний інцидент мав місце у ніч з 3 на 4 липня.

Потерпіла Марія Коршунова подала заяву у міліцію. У свою чергу Ландік написав зустрічну заяву, де стверджував, що потерпілим у бійці є він.

Батько ж Романа, депутат Верховної Ради від Партії регіонів Володимир Ландік спершу пригрозив журналістам судовими позовами за оприлюднення інформації про інцидент.

Пізніше Ландік-старший на камеру сказав, що, якщо його син винний, то буде відповідати, а він, значить, погано виховав сина.

Тим часом, потерпіла Марія Коршунова перебуває в одній з луганських лікарень. За словами лікарів, у її діагнозі вказані струс головного мозку, забій шийного відділу хребта, забій м'яких тканин голови і навіть закритий перелом кісток носа.

Фото зі сторінки Ландіка в Одноклассники.ру

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів