Лагерфельд похвалив Міддлтон і визнав, що любить Стросс-Кана

9 вересня 2011, 15:29

Відомий модельєр Карл Лагерфельд пригадав товсті ноги та потворні капелюшки, які він побачив у дам на весіллі британського принца Вільяма.

77-річний кутюр’є похвалив сукню нареченої та зізнався у симпатії до екс-голови МВФ Домініка Стросс-Кана.

Про все це він говорив у інтерв’ю сайту "Style.com".

Як зауважив Лагерфельд, який коментував весілля принца Вільяма під час трансляції на французькому телебаченні, королівська тематика зараз у моді.


"Стара гра повертається. Люди від цього у захваті. Зараз не існує політичної ідеології, тож вони мусять звернутися до чогось, із чим можуть себе ідентифікувати", - сказав кутюр’є.

Коментувати такі події, як королівське весілля - весело, каже Лагерфельд, бо він уміє жартувати.

"Але то була не (модна) колекція, то був вибір жінок цього типу для церемонії цього типу: погані пропорції, потворні капелюхи, короткі спідниці на товстих ногах", - пригадав модельєр.

Переходити на особистості й критикувати конкретно когось із дам Лагерфельд не став. А схвальну оцінку від дизайнера дістала принцеса Греції Марі-Шанталь, на якій було вбрання від Chanel.

Лагерфельд: Дами на весіллі принца Вільяма були з товстими ногами та потворними капелюхами

Сукня ж, яка була на нареченій, Кейт Міддлтон, сподобалася Лагерфельду навіть більше, ніж та, в якій ішла до вівтаря принцеса Діана.

"Весільна сукня (Міддлтон) із дуже витонченими деталями, значно витонченіша, ніж та, що була на Діані. Сукні Александра МакКвіна завжди дуже елегантні. Дуже гарна та відносно класична, дещо від 1950-х років, нагадує сукню Мерлін Монро чи королеви Єлизавети ІІ", - сказав модельєр.

"Гарне мереживо, особливо вишитий вельон, і тіара не зависока. Чарівно, і довжина шлейфу чудова", - зазначив Лагерфельд.

Наостанок метрові поставили запитання, якої він думки про екс-керівника МВФ Домініка Стросс-Кана, який нещодавно опинився у центрі секс-скандалу.

"Я люблю Домініка Стросс-Кана. Люблю його дружину. Вони чудові люди, й коли вони повернулися до Парижу, я надіслав їм квіти… Вони сподівалися, що він не повернеться, бо, гадаю, його роботу хочуть інші люди. А з іншого боку… навіть в Америці Клінтон пережив той оральний секс", - сказав Лагерфельд.

Фото АР з сайту The Telegraph

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів