Напівголу Ріанну вигнали з поля

27 вересня 2011, 18:27

Фермер із Північної Ірландії змусив співачку Ріанну зупинити зйомку нового відео. Чоловіка на ім’я Алан Грехем шокувало відверте вбрання, в якому зірка витанцьовувала на його полі.

Інцидент стався під час зйомки кліпу співачки на пісню "We found love", пише "BBC".

Власнику поля не сподобався відвертий вигляд Ріанни. Хоча фермер попередньо й дав дозвіл на зйомки, побачивши все на власні очі, він вирішив втрутитися.

Річ у тім, що навіть прохолодна погода не завадила зірці вийти в поле з голим животом. Спочатку вона танцювала навколо автівки у чорній короткій кофтинці, без найменшого натяку на бюстгальтер під нею, та в джинсах, пише "The Daily Mail".


Ріанна ніколи не відрізнялася зайвою скромністю у вбраннях

Потім Ріанна перевдяглася у розстібнуту сорочку, під якою красувалося спіднє червоного кольору. У перервах між зйомками підопічна Jay-Z пихкотіла цигаркою.

"Я подумав, що це неприйнятно. Я попросив їх зупинитися, і вони це зробили. Я поговорив з Ріанною, і, сподіваюсь, вона зрозуміла мене. Ми потисли руки одне одному", - розповів фермер.

За словами Грехема, який є членом Демократичної юніоністської партії, проти Ріанни він нічого не має. Чоловік запевнив, він просто захищає мораль та дух своєї землі.

"Я не бажаю зла Ріанні та її друзям. Може, їм вдасться пізнати Господа", - додав фермер.

Також чоловік пояснив, що представники артистки зв’язувалися з ним на початку цього місяця з приводу використання його ферми для відео. Грехем необачно дозволив знімати, навіть не знаючи, хто така Ріанна.

Фото Reuters з сайту Howzit MSN

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів