Тріумфаторка "Grammy" Адель: Я кремезна та гучна

14 лютого 2012, 13:40

Молода британська співачка Адель, яка днями отримала 6 нагород музичної премії "Grammy", зізналася, що ненавидить червону доріжку та світські виходи. Також дівчина пишається своїми досягненнями та навіть планує шлюб і дітей.

Про все це Адель розповіла в інтерв’ю журналу "Vogue", повідомляє сайт "Adele Fans".

23-річна британка нещодавно перенесла операцію на зв’язках. Її виступ на цьогорічній премії "Grammy" став не лише справжнім тріумфом, але й поверненням на сцену після реабілітації.

Однак, незважаючи на всебічний інтерес преси та світову славу, Адель залишається досить щирою та відкритою особистістю.


"Я досить гучна та велика. Я велика особистість. Я заходжу до кімнати – така кремезна, висока та гучна", - каже про себе Адель.

За словами співачки, вона не мала жодних проблем із горлом з 15-ти років. Саме тоді Адель почала співати. Однак нещодавно їй довелося прооперувати голосові зв'язки та відкласти багато концертів.

Втім, Адель вважає, що саме операція допомогла їй оцінити все, чого вона досягла за останній рік. Крім того, саме в цей час дівчина зустріла своє кохання.

"Я дійсно пишаюся собою. Я ніколи в повній мірі не цінили те, що я маю зараз. Насправді, все моє життя змінилася за останні десять тижнів. Я ніколи не була така щаслива, і я люблю його", - зазначила Адель.

Обранець співачки на ім'я Саймон Конецкі набагато старший за неї. Але, схоже, це не заважає їм бути щасливими.

"Він чудовий. І він пишається мною, але він не переймається тим, що я роблю або що думають про це інші. Він піклується про мене. Я не думаю, що зробила б операцію, якби його не було поруч", - зізналася виконавиця.

До того ж Адель наголосила, що не дуже вміє бути зіркою. Адже вона ненавидить так званий червоний зірковий килим.

"Я ненавиджу червону доріжку. Я не почуваюся в безпеці, я просто відчуваю, як не хочу цього робити. У мене буквально з'являються спазми у животі", - сказала Адель.

На останок британка зауважила, що планує зробити кількарічну перерву у кар'єрі та зосередитися на особистому житті.

Крім того, Адель хоче записати нову платівку та не відкидає можливості вийти заміж і народити дитину.

Обкладинка березневого номеру "Vogue" з сайту Adelefans

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів