Лоліта: Пластика – це як гігієна

26 березня 2012, 17:08

48-річна співачка Лоліта Мілявська аж ніяк не приховує, що користується послугами пластичних хірургів, аби підтримувати себе у "товарному" вигляді.

Про ліпосакції та підрізання повік епатажна артистка розповіла у недільному ефірі програми "Світське життя".

За словами Лоліти, у її випадку відкачування жиру не має сенсу.

"Ліпосакції мають сенс тільки тоді, коли ти після них сидиш на дієті або відвідуєш тренажерну залу. Але в моєму випадку жодне з цього не прийнятне. Тому стегна - з талією в мене завжди все відмінно - залишаються в колишніх обсягах, тобто ніякого сенсу в тому, що я робила, немає", - поскаржилася зірка.


Обличчя Лоліти майже без мейк-апу

А що стосується "ін’єкцій краси", то для Лоліти важливо зберігати міміку.

"Нещодавно я знялася у фільмі, до якого зробила ін'єкцію ботокса. Дуже хороший лікар зазвичай не переколює мене. А тут я раптом відчула, що міміки, яка потрібна для кіно, у мене немає. Як же я себе не любила тієї миті... Це розгладжене личко, в якому все має грати, як у мартишечки, а нічого цього не було!" – розповіла співачка.

Результат ін'єкцій ботокса, як кажуть, на обличчя

Що ж до пластичних операції на обличчі, Лоліта наважилася лише підрізати повіки.

"За 25 років фактично щоденних малярно-штукатурних робіт на обличчі повіки розтягуються. Глядачеві малоприємно спостерігати за зіркою з мішками під очима, тому їх треба підрізати. Я називаю цю процедуру доглядом за собою або гігієною", - зазначила Лола.

До речі, операцію на повіках Мілявська зробила два роки тому. А у 2009-му році у співачки почався роман з її нинішнім чоловіком - тенісистом Дмитром Івановим.

Стоп-кадри з відео "Світського життя" на сайті "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів