Машков вирішив одружитися з колишньою

21 березня 2013, 11:29

Російський актор Володимир Машков знову йде під вінець.

Цю новину розповіли близькі друзі актора, яким Машков повідомив про майбутнє весілля, пушить "7 дней".

"Хлопці, скоро на моєму весіллі погуляємо!" - заявив Володимир.


Обраницею Машкова стала його власна, третя за рахунком, дружина Ксенія Терентьєва. З нею він розлучився кілька років тому.

Однак у найближчому оточенні артиста підтвердили, що, незважаючи на розрив, Володимир весь цей час був дуже близький з Ксенією.

На момент зустрічі з Володимиром Машковим Терентьєвій було 27 років, вона мала славу в Москві успішним модельєром, потім перейшла працювати на телебачення. Але зустріч з актором, який на десять років старший за неї, кардинально змінила життя Ксенії.

Заради коханого вона погодилася виїхати за кордон і навіть прийняла католицьку віру, якої дотримується сам Машков. Справа в тому, що у матері актора італійське коріння.

Машков вдруге поведе Тернетьєву під вінець

Закохані хотіли обвінчатися в Англії, але виникли проблеми з документами. Тому було вирішено провести обряд в Норвегії, в Осло. Після вінчання пара жила в постійних роз'їздах на два континенти - Машков літав з Америки на зйомки в Росію і назад, іноді в поїздках його супроводжувала Ксенія.

Конфлікт виник між подружжям, коли Ксенія категорично відмовилася остаточно осісти в Лос-Анджелесі, чого вимагав від неї Машков. В результаті це і призвело пару до розриву.

І от, закохані вирішили вдруге спробувати стати подружжям. Найближчим часом Машков і Терентьєва збираються знову зареєструвати свої стосунки і відзначити цю подію вузьким колом з однокурсниками актора по Школі-студії МХАТ. А поки майбутні молодята подорожують удвох Європою.

До слова, життя Машкова завжди було таємницею за сімома печатками. За деякими даними, в актора було чотири союзи. Олена Шевченко, яка народила йому дочку Марію, стала офіційною дружиною артиста. З Альоною Хованською і Оксаною Шелест у нього були цивільні шлюби.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів