Ліндсей Лохан знову почала пиячити

25 березня 2013, 15:58

Американська актриса Ліндсей Лохан знову пиячить і це попри судову заборону та обов'язкове 90-денне лікування від алкоголізму.

Тиждень тому суд Лос-Анджелеса зобов'язав ЛіЛо лягти до реабілітаційного центру, або ж акторка мала усі шанси потрапити за ґрати.

Однак Лохан, схоже, по-своєму вирішила відсвяткувати уникнення в'язниці й пішла до клубу пити з друзями, пише "TMZ".


Джерела доповіли, що буквально через кілька годин після судового засідання Ліндсей відправилася в бар готелю в Беверлі Хіллз і зажадала горілки з содовою.

Більш того, актриса потім відправилася в Сан-Дієго, де побувала у нічному клубі з молодиком. За словами очевидці, Лохан знову пила горілку без зупинки.

Лохан ходить по барах і клубах і напивається

Щоправда, дівчина, намагалася "шифруватися": насунула капелюх на очі, а горілку вимагала принести в графині, щоб на столику не було ніяких пляшок.

Джерела також повідомляють, що дівчина залізно впевнена: у неї все гаразд, вона не алкоголічка, взагалі не відчуває ніякої залежності від чогось, і їй не потрібна професійна допомога.

Нагадаємо, суд засудив Ліндсей Лохан до 90 днів лікування в реабілітаційній клініці без права залишати лікарню.

Також Ліндсей призначили місяць громадських робіт і 18 місяців курсів психотерапії. Громадські роботи і лікування актрисі дозволили пройти в Нью-Йорку.

Щоправда, як дізналися репортери "TMZ", умови суду не можуть бути виконані. Адже у Нью-Йорку просто немає клінік, де пацієнта тримають проти його волі.

Тож, якщо Лохан найближчим часом не ляже таки до клініки, то ризикує накликати на себе гнів суду, а значить - опиниться таки у в'язниці.

Фото "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів