"Ford" вибачився за рекламу з Берлусконі

26 березня 2013, 16:06

Індійський підрозділ американського автогіганта "Ford Motor Company" вибачився за рекламу із зображенням колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі.

Мова йде про постер до кампанії запуску нової моделі "Figo", передає "ВВС".

Берлусконі зображений за кермом автомобіля з трьома зв'язаними дівчатами в багажнику.


Слоган нової кампанії свідчив: "Залиште проблеми позаду з величезним багажником "Figo".

Рекламу не використовували в комерційних цілях і не розміщували на інших носіях. Скандальні постери з'явилися на безкоштовному сервісі для співробітників рекламних агентств "Ads of the World" і пізніше були видалені звідти.

Так виглядає скандальна реклама з Берлусконі

Постери розмістило в інтернеті індійське рекламне агентство, яке найняла компанія "Ford". Агентство заявило, що жалкує про інцидент, додавши, що постери "суперечать стандартам професіоналізму і порядності, властивим компанії "Ford".

"Ми глибоко шкодуємо про інцидент і погоджуємося з нашим партнером - рекламним агентством, - що це неприпустимо", - сказала у своєму заяви компанія "Ford".

Представник компанії зізнався журналістам, що компанія дуже серйозно ставиться до інциденту і надалі посилить процес відбору та контролю.

Багато хто в Індії визнали рекламу принизливою ​​для жінок і недоречною в умовах насильства над жінками, найбільш резонансним прикладом якого стало те, що трапилося з дівчиною в Делі, яка померла після групового зґвалтування в автобусі.

Нагадаємо, в Італії триває судовий процес проти Берлусконі у зв'язку із звинуваченням в оплаті секс-послуг 17-річної дівчини. Обидві сторони заперечують факт порушення закону.

Фото nydailynews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів