Дуглас розповів про макіяж гея, рак та синову наркозалежність

14 травня 2013, 17:31

Голлівудський актор Майкл Дуглас розповів про тяжку боротьбу з раком горла, яку він вів у 2010-му році.

Іще актор говорив про старшого сина Дугласа, який сидить у в’язниці, та про те, що для нього є найскладнішим в еротичних сценах.

Інтерв’ю актора журналові "New York" наводить сайт "Vulture".

Говорячи про картину "За канделябром", Дуглас каже, що в дитинстві він був особисто знайомий зі своїм героєм, піаністом Владзі Валентино Лібераче, і той був дуже приємною людиною.


Найбільше актора у сценарії стрічки тривожила сцена, де його герой дивиться гей-порно "із 14-дюймовим членом". Майкл не хотів, щоби таке колись побачили його діти, і змусив режисера внести певні корективи.

Зірка згадує, на цих зйомках він був справжньою дівчиною – адже його макіяж та зачіска щоразу забирали по 2,5 години. Що ж до поцілунків із Меттом Деймоном, то акторам навіть не потрібні були репетиції, й не було жодних незручностей.

"Найскладніше в еротичних сценах – те, що кожен є суддею. Не знаю, коли ви востаннє когось убивали чи вибивали з когось мізки, але секс був у кожного, і, може, цього ранку, що означає, що кожен має власну думку, як це має робитися", - зазначає Дуглас.

Для ролі музиканта-гея Дугласу по 2,5 години робили макіяж та зачіску

Згадуючи про рак, який мало не забрав його життя в 2010-му, Майкл каже, першим симптомом став зубний біль. Різні лікарі оглядали його та виписували антибіотики, але це не допомагало. Лише один фахівець нарешті вгледів пухлину, яка була вже завбільшки з горіх.

"Таке життя… У мене довго все було добре. Я був готовий до кармічної кари", - зазначає Дуглас.

"Коли я хворів, я здебільшого лежав на канапі… Багато дивився спорт, будь-що, де було невідоме закінчення… У мене була четверта стадія, а п’ятої не існує. Після того, як я девять місяців скаржився (лікарям), а вони нічого не знаходили, а тоді сказали, що в мене четверта стадія?! То був великий день", - каже актор.

Рак убив кількох друзів Дугласа. Недуга, яку йому вдалося здолати, несе в собі певне оновлення, змушує багато над чим замислитися.

Ще одним ударом для зірки в той час стало ув’язнення його сина Камерона. Актор визнає, його первісток уже в 13 років вживав та продавав наркотики. В останні 8 років він перейшов на героїн, роблячи собі по 7 ін'єкцій на день.

"Я пройшов шлях від дуже розчарованого, але люблячого батька, який відчуває, що син отримав те, що заслужив, до усвідомлення, що пов'язка з очей Пані Правосуддя насправді сповзає… Я не захищаю Камерона як наркодилера чи наркозалежного, але я певен, через його прізвище з нього зробили приклад (для інших)", - говорить актор.

"Він чудовий, талановитий малий, якого я люблю до смерті…", - каже він про Камерона, який лишиться на ґратами принаймні до 2018-го року.

Фото обкладинка журналу "New York" із сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів