Охлобистін застрахував себе від "содомітів"

13 січня 2014, 17:23

Російський актор і колишній православний священник Іван Охлобистін вирішив перестрахуватися від "содомітів", яких залюбки "спалював би живцем у пічках".

Артист зареєстрував сторінку "ВКонтакте". Але не просто так, а через страх перед представниками сексуальних меншин.

"За рекомендацією сина Василя зареєструвався у "ВКонтакте". Діти впевнені, що твіттер содоміти скоро мені перекриють. Страховка", - написав у Twitter Охлобистін.

Певно, актор боїться атаки від тих, кого він називає "содомітами", після того, як спершу зробив гучну заяву про "спалення геїв у пічках", а потім взагалі попросив президента Росії Володимира Путіна повернути у Кримінальний Кодекс статтю "за мужеложество".


Охлобистін знайшов новий майданчик для своїх висловлювань. Кількість друзів актора росте, мов на дріжджах

Першим повідомлення від актора у "ВКонтакті" було наступне:

"Мій син Василь зареєстрував мене тут. Не знаю, що з цього вийде, але я старатимуся. Тим більше, що в твіттері останнім часом виникає багато проблем. Отже: здрастуйте всі!".

Наразі у Охлобистіна нараховується вже більш ніж 3500 друзів. І, схоже, актор налаштований серйозно фільтрувати своїх підписників.

"Я знаю, що нежить содоміти загадили вже своєю порнухою стрічку. За вашою рекомендацією я зробив так, що коментувати можуть лише друзі. Як у вулик ногою наступив, тільки там бджоли не мед збирають. Див як їх розперло!" - написав пізніше зірка "Інтернів".

Прінтскрін сторінки "ВКонтакте" Охлобистіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів