Шер не спілкується з рідним сином

6 лютого 2014, 10:39

Співачка Шер не спілкується зі своїм молодшим сином Елайджею Блу після того, як він приховав від неї своє одруження.

Про їхні непрості стосунки та свою боротьбу з наркозалежністю чоловік, яки називає себе "паршивою вівцею в цій родині", вирішив розповісти в інтерв’ю "Entertaiment Tonight".

Його наводить "The Daily Mail".

37-річний Елайджа, який колись крутив скандальні романи з Періс Хілтон та Ніколь Річі, побрався зі своєю "спорідненою душею" на ім’я Енджі в грудні. Назло матері він зробив це таємно – бо та не привітала його з заручинами і взагалі ніяк не прореагувала на цю звістку.


Із Шер Елайджа відтоді не розмовляв жодного разу. Мати не запросила його до себе на Різдво. Таке між ними коїться не вперше, зазначає Елайджа. Одна з їхніх мовчанок тривала кілька років.

"Вона знає, що я одружився, вся родина знає. Хтось привітав мене, хтось – ні. Частина сім’ї по батькові рада і щаслива за нас", - поділився Елайджа.

Шер із сином Елайджею та тоді ще дочкою Честіті. 1988-й рік

Шер не дуже симпатизує Енджі, бо дівчина "неслухняна і не поводиться добре". Зазвичай, зауважує чоловік, таких, як його мама, оточують люди, які бояться сказати зірці "ні".

"Вони (такі як Шер) можуть глянути в небо і сказати, що воно червоне, і десятеро інших людей вишикуються в шеренгу і скажуть, що воно червоне, але я не з таких людей. Коли я бачу, що відбувається якесь лайно, я про це говорю", - пояснив він.

У віці 7 років Шер віддала Елайджу до школи-інтернату, і за наступні 10 років він змінив кілька учбових закладів. Щоби покарати сина за погану поведінку, співачка послала його до військової школи, але Елайджі там сподобалося. Він радий, що зростав далеко від Голлівуду і збагнув, які фальшиві тамтешні люди.

Закінчивши школу, Елайджа створив власну рок-групу, але невдовзі підсів на героїн та знеболювальні пігулки. Він кілька разів лікувався в реабілітаційних закладах і присягається, що "чистий" із 2008-го року.

Проте молодика ледь не убили не наркотики, а хвороба Лайма, якою, на його думку, він заразився під час купання в річці Ганг. Елайджа зізнається, в той тяжкий період йому бракувало материнської любові.

"Моїй матері було складно прийняти мою недугу. Багато років була версія, що вона уявна, бо так простіше", - пригадав він.

"Я не кажу, що вона не підтримувала мене, бо це не так, але в тому холоді, коли ти дійсно не знаєш, чи прокинешся і чи будеш живий завтра, ти потребує від усіх дещо більшого. Тобі страшенно потрібна безумовна батьківська любов у такі чорні часи, а її з тієї сторони бракувало", - сказав Елайджа.

Вони з Енджі планують відгуляти весілля аж двічі: у травні – в Німеччині, а влітку – в Лос-Анджелесі. Елайджа дуже сподівається, що мама прийде.

"Я буду дуже шокований, як вона не прийде", - зізнався він.

Молодята хочуть скоріше завести дітей. На думку Елайджі, Шер зрадіє онукам.

Як відомо, Елайджа є сином співачки від другого шлюбу, з музикантом Грегом Оллменом. Він практично був відсутній у синовому житті, коли той був малий, зате останнім часом їхні стосунки відновилися.

Фото АР з сайту "Washington Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів