"Женя, ти шо гониш?": Раміна зізналася, хто ініціював розрив 5-річного роману з Проніним та чи був у них секс після

26 квітня, 15:15

Блогерка Раміна Есхакзай – з тих дівчат, які не бояться після розставання з хлопцем відверто говорити про їхні стосунки. Зокрема, після закінчення 5-річного роману з адвокатом Євгеном Проніним, про що вони оголосили у квітні 2023-го, блогерка неодноразово підіймала тему їхнього особистого життя у соцмережі.

У новому випуску на YouTube-каналі Раміни колишні вирішили знову провести чесну бесіду. Зокрема, торкнулися причини розставання, а також розповіли, які відносини мають сьогодні.

"Для мене розставання було такою трагедією. Коли ми розійшлися, не одружилися, мені зробили пропозицію, 5 років прожила з людиною і на цьому все. І я хотіла людям казати погане про Женю. Тому що він мене як жінку ранив. Він мені сказав прямо, що не хоче бути зі мною", – пригадала Раміна.

Екси наполягали, що у розставанні винні обидва, проте, хто саме був ініціатором розриву вони не розповідали

Екси наполягали, що у розставанні винні обидва, проте, хто саме був ініціатором розриву вони не розповідали

скрін з відео

"Він придумав максимально тупу причину розставання… що ми розстаємося, бо його за*бало, що я постійно запізнююся…і також, увага, я йому кажу "Женя, ти що гониш?", а він мені "Раміна, ти настільки крута, що я не можу дотягнутися до тебе"", – сміючись додала Есхакзай.

"Я точно пам’ятаю аргумент про запізнення, так це було. Але аргумент про "дотягнутися" не пам’ятаю. Мабуть, він якось не так звучав… Але я точно підібрав такий аргумент, який би виставив (ситуацію - ред.), що проблема не в Рамі, а в якихось інших обставинах. Бо я бачив, у якому вона стані. Це зараз вже легко обговорювати, але коли ти в той момент бачиш людину, чуєш її тремор в голосі і емоції таке інше… тоді я збирав все як конструктор і видав (причину - ред.) як результат", – сказав Пронін.

Я йому сказала: Женя, ти шо гонишь?

"Я йому сказала: "Женя, ти шо гонишь?"

скрін з відео

Попри те, що пара у публічному просторі запевняла, що продовжує спілкуватися та має гарні дружні стосунки, під час розмови вони визнали, що в них була перерва в комунікації у майже рік. І за цей час багато чого змінилося.

Зі слів Раміни, її екс почав водити дружбу з людьми, з якими раніше не хотів нічого мати, а також почав вести спосіб життя, проти якого був раніше. І це настільки здивувало жінку, що вона стала називати колишнього лицеміром. Вирішити проблему вдалося після СМС Євгена, в якому він описав екснареченій, як переживає болісний розрив, та вибачився.

"Після цього СМС в мене немає бажання казати про Женю щось погане. Я дивлюсь на нього без емоцій, просто як на людину. Ніби і не було нічого", – сказала Раміна.

До речі, у розмові торкнулися теми сексу після розставання. Обоє колишніх запевнили, що в їхній ситуації цього не було.

"Ми якось навіть говорили, що конкретно в цій ситуації, в цих відносинах – ні, для нас обох це – неприпустимо", – сказав Пронін.

"Для мене це катигорично ні…", – додала Раміна.

У Жвгена та Раміни не було сексу після стосунків

У Жвгена та Раміни не було сексу після стосунків

скрін з відео

"У мене після перших стосунків був (секс з колишнім після розставання - ред.)... і я зрозуміла, що це до добра не доводить. Тому що насправді я хотіла повернути ті стосунки, а мене водили за ніс, як дурочку…", – зізналася блогерка.

Вона також розповіла, в який спосіб проживала розрив та що допомогло їй прискорити процес.

"Мені до речі дуже допомогло… от коли я написала "куди тобі відправити речі?", які залишилися в моїй квартирі, коли я видалила всі фотки з телефону, зняла всі фото з холодильника, всі нагадування. Я повністю видалила всі нагадування про Євгена, щоб мене воно не тригерило... (Спільні фото, речі екса і таке інше. - ред.) мені вони, напевно, як нагадування про мою невдачу. Чому невдачу? Бо не вийшло, і я теж доклала до цього зусилля", – зізналася Раміна.

Нагадаємо, чесну розмову з ексчоловіком провела і співачка Анна Трінчер. Невдовзі після оголошення про розлучення з блогером Олександром Волошиним вони записали подкаст про їхні стосунки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів