Караченцов мріє знову знятися в кіно

20 лютого 2014, 13:01

Російський актор Микола Караченцов зізнався, що мріє повернутися у кіно.

69-річному артисту, який 9 років тому потрапив у страшну аварію, схоже стало ліпше. Про що "Комсомольской правде" розповіла дружина Караченцова Людмила Поргіна.

Наразі актор вже краще володіє мовою та своїм тілом.

"Китайські лікарі творять чудеса. Ми там провели два з половиною місяці. І зараз продовжуємо лікування. Сподіваємося, що зможемо повністю відновити мову, рухливість руки і ноги", - зауважила Поргіна.


"Ми плануємо ще на Тибет поїхати. Загалом, зробимо все, щоб Коля знову міг самостійно ходити без палички. Але взагалі, ви знаєте, незважаючи на те, що після аварії чоловік став зовсім іншим, все одно ми дуже щасливі і радіємо кожному дню", - додала вона.

Микола Караченцов, який весь час сидів поруч із дружиною, несподівано зізнався, про що мріє.

"У кіно хочу знятися!" - сказав актор. Розмовляє він поки ще не зовсім виразно, але вже краще, ніж раніше.

Караченцов знову хоче зіграти в кіно

У жовтні Караченцов відзначатиме ювілей - 70-річчя. Артист хоче святкувати його вдома.

"Він нам із сином сказав, що хоче в подарунок велику машину. Доведеться, напевно, кредит брати. Я така щаслива, що Кокі стало краще. Після аварії можна було, звичайно, скласти крила, але ми з ним вибрали життя. Коля все одно живе повноцінним життям", - зауважила Поргіна.

Жінка також поскаржилася, що її часто звинувачують у піарі - мовляв, навіщо вона скрізь возить із собою хворого чоловіка.

"Якщо ми кудись і ходимо, то тільки з ініціативи Колі. Він прокидається і каже: "Щось ми засиділися в Москві, коли поїдемо в подорож?" - запевняє дружина Караченцова.

"А всі ці звинувачення в піарі - дурість. Так, зараз доля так повернулась, що я взяла на себе функції глави сім'ї, щоб боротися за здоров'я чоловіка. Так, він не може зараз вийти на сцену і зіграти в повну силу. Але чому я повинна позбавляти його можливості сходити в театр, подивитися на нові роботи Саші Калягіна, Марка Захарова? Коля ж сам цього хоче", - додала вона.

Поргіна зауважила, що Микола Петрович проти того, аби сидіти у чотирьох стінах.

"І ми щодня кудись мчимо не заради грошей і слави, а заради самого життя", - пояснила вона.

Зараз подружжя готується поїхати у Болгарію:

"Син Андрій побудував там для Колі затишний будинок, навіть спеціальні пандуси для інвалідного крісла обладнав. Подивимося, ще ніколи там не були".

Як відомо, на початку цього року Микола Караченцов приїздив до Києва, аби помолитися у Києво-Печерській Лаврі.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів