Ще один концерт "ОЕ" скасували у Росії, а Вакарчук зібрався до Криму

4 березня 2014, 10:27

Ще один концерт гурту "Океан Ельзи" скасували у Росії. Цього разу – у Владивостоці.

Про це організатори повідомили "Інтерфаксу".

"Концерт "Океану Ельзи" перенесено на невизначений час. Куплені квитки можна повернути до кас", - повідомив представник концертного майданчика, де мав відбутися концерт.

Він також зазначив, що вже у вівторок, коли стало відомо про скасування концерту, біля кас зібралося багато охочих повернути квитки.


А тим часом лідер гурту Святослав Вакарчук збирається разом з російськими колегами виступити у Криму.

Про це він заявив під час прес-конференції у Харкові, повідомляє "Інтерфакс".

"…Ми вже говорили з російськими музикантами: є ідея зробити якісь концерти миру в Криму. Ми до цього готові. Але важливо, щоб зараз дипломати врегулювали ситуацію, а далі ми вступимо своїми словами і піснями", - сказав Вакарчук.

Вакарчук хоче влаштувати концерти миру у Криму

"Я розмовляв з дуже багатьма. Але конкретно цю ідею ми обговорювали не з рок-музикантом, а з музикантом, який представляє зовсім інший напрямок музики. Ми говорили про це довго по телефону з Миколою Расторгуєвим, який, спасибі йому за позицію, підтримав нас, що політика і музика повинні бути розділені в плані оцінки", - додав Святослав Вакарчук.

Він також висловив жаль, що наразі не може бути у Криму, оскільки зустрічі зі студентами в Харкові та Донецьку, були заплановані і проанонсовані до загострення ситуації на півострові.

"Я дуже шкодую, що не можу бути прямо сьогодні в Криму... Я думаю, після Донецька ми спробуємо дістатися до Криму, і якщо все буде добре, проведемо таку зустріч в Сімферополі", - сказав Вакарчук.

Нагадаємо, концерт "Океану Ельзи" у Санкт-Петербурзі був таки скасований.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів