Чоловік Мерайї Кері мав секс із нареченою Каньє Веста

28 березня 2014, 15:15

В американської співачки Мерайї Кері та її чоловіка Ніка Кеннона перший секс відбувся лише після весілля.

Про це розповів він сам, а ще розкрив імена своїх колишніх коханок, пише "Contact Nusic".

Про особисте чоловік Кері днями розговорився в інтерв’ю радіостанції "Power 106".

"У вечір нашого весілля, в стилі медового місяця, на Багамах", - відповів Нік на запитання щодо свого першого сексу з Мерайєю.


"Оце справжня жінка, змушує тебе почекати, поки ви не одружитесь. Серйозно, на сто відсотків", - зазначив він.

Якщо вірити вихвалянням співаччиного чоловіка, він був на висоті.

Чоловік Мерайї Кері розпатякав радіослухачам про їхній перший секс

"Перший раз, коли я займався коханням із моєю жінкою, це була наша шлюбна ніч. Я – звабник, я зайшов такий: "Чоловіче, їй це сподобається". Я її затрахав", - оголосив Кеннон.

На цьому Нікові варто було б і спинитися, але він ще й розказав, із якими відомим жінками, крім дружини, він займався сексом.

"Це ж Лос-Анджелес! Це купа нагод, ти маєш секс із актрисами, співачками, моделями… Назвати п’ятьох? Мерайя Кері, Крістіна Міллан, Ніколь Шерзінгер, (модель) Селіта Ібенкс, ммм… О, Кім Кардашян! Бац! П’ятеро", - охоче перелічив Кеннон.

Щоправда, говорячи про наречену Каньє Веста, Кеннон припустив, що вона навряд чи згадає про їхній секс. Як зазначив Нік, після нього в "прекрасної дівчини" Кім було багацько чоловіків.

Варто зазначити, що Кеннон примудрився вибовкати все це за два дні до дня народження коханої дружини. На 45-річччя він подарував Мерайї браслет із діамантами. Співачка похвалилася ним у Twitter, вочевидь, на честь свята пробачивши балакучого чоловіка.

Фото з Twitter Марайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів