Jay-Z та сестра Бейонсе прокоментували свою бійку

16 травня 2014, 10:15

За кілька днів після оприлюднення скандального відео, на якому сестра співачки Бейонсе Соланж лупцює її чоловіка Jay-Z в ліфті, зірки нарешті прокоментували той інцидент.

Вони заявили, що проблеми бувають у всіх сім’ях. Також забіяки запевнили, що вже перепросили одне одного.

Про це повідомляє "People".

"У результаті оприлюднення відео з камери спостереження у ліфті від понеділка, 5-го травня, виникло чимало спекуляцій на тему, що спровокувало той злощасний інцидент. Але найважливішим є те, що наша родина з цим розібралася", - сказали в своїй офіційній заяві "Associated Press" Бейонсе, Соланж та Jay-Z.


Бейонсе, Соланж та Jay-Z зробили спільну заяву щодо бійки в ліфті

"Як Jay, так і Соланж визнають, що на них лежить відповідальність за те, що сталося. Вони усвідомлюють свою роль у тому приватному інциденті, який був винесений на публіку. Вони попросили пробачення одне в одного, і ми рухаємося далі як згуртована родина", - повідомили вони.

Зіркова трійця категорично спростувала чутки, що дратівливість Соланж була зумовлена її перебуванням під дією якихось речовин.

"Кінець кінцем, у сімей бувають проблеми, і ми – не виняток. Ми любимо одне одного і передусім ми всі – сім’я. Ми лишили це в минулому та сподіваємось, що всі вчинять так само", - підсумували вони.

Нагадаємо, на скандальному відеозаписі Соланж Ноулз люто лупцює Jay-Z, аж поки її не відтягає охоронець. Чоловік Бейонсе мляво захищається, а сама вона не втручається у конфлікт.

До слова, працівник нью-йоркського готелю, який "злив" злощасне відео, поплатився за це своєю роботою.

Фото з Tumblr Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів