Кума Тимошенко попрацювала волонтером у госпіталі

11 червня 2014, 11:14

Кума Юлії Тимошенко Наталія Юсупова віднедавна пробує себе не лише у журналістиці, але й у волонтерстві. Причому, для благочинної місії Наталія обрала госпіталь, в якому перебувають поранені хлопці після реанімації.

Враженнями Юсупова поділилася у своєму Facebook.

"Сьогодні трохи попрацювали волонтерами в центральному госпіталі... Ну що вам сказати, жах... Молоді чоловіки, зовсім молоді хлопці, після реанімації, з кульовими пораненнями в живіт, голову, ноги, складно все вкладається в голові... 20-30 років, 35 максимум... Деякі просто пацани ще... Вони герої!" - написала Юсупова.

Юсупова шокована умовами, у яких перебувають поранені

"По 3-4 операції перенесли, є в дуже важкому стані... Дивилася на палати, на умови, на постіль, на якій солдати лежать, така лють бере!!! Все убоге, цим простирадлам років по 30, не менше, кондиціонерів немає, деякі палати, як сараї... А ці скоти-чиновники, не знають скільки будинків у них…" - обурилася Наталія.


"…Ця Богатирьова - мерзота, міністр охорони здоров'я, це не жінка, скільки ж красти треба було! Зайшли до їдальні - там посуду років по сто! Засмутилася… Бідні і безправні наші люди..." - додала вона.

І наостанок Юсупова зауважила, що пишається жінками-влонтерами, якими має пишатися і всю країна.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів